Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 348 kJ / 1 039 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,81 g |
| Tuky | 25,48 g |
| Vláknina | 23,54 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 1,56 g |
| Sůl | 3,75 g |
| Sacharidy | 139,05 g |
Postup přípravy
Podávame teplé alebo studené ako prílohu k mäsu.
Zveřejněno 31. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené papriky k masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W7Vn
Moje poznámka
Pečené papriky k masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W7Vn
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 10 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 11 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 11 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 13 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 15 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 6 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 9 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 10 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 11 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 12 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 13 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 14 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 15 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 15 hodinami
Tématické fráze:
pecene papriky,
pečené papriky v oleji,
pečená paprika,
pasta z pecenych paprik,
papriky pečené,
pečené papriky jako příloha,
pasta z pečené papriky,
papriky k masu,
papriková příloha k masu,
paprika jako příloha,
pečená paprika v oleji,
recepty pečené papriky,
pečená masa,
pečené maso příloha,
pecene papriky priloha,
pecene maso s paprikou,
recepty brambory, spenat, maso,
příloha k masu z paprik,
recept na papriky jako příloha k masu,
pečené papriky na oleji
Suroviny:
paprika čerstvá červená,
brambory,
česnek,
olej,
kmín celý,
sýr nastrouhaný,
sůl
Komentáře (3)