Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Paštika z pečených paprik

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min

40 min (40 min příprava)

2. 4. 2014 23:26

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie3 183 kJ / 761 kcal
Bílkoviny8,80 g
Tuky65,54 g
Vláknina5,91 g
Cholesterol 67 mg
Sodík 103 mg
Sůl0,07 g
Sacharidy30,98 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Angel 666

21. 8. 2019 18:36

Zdenule64: :-D:-D, děkuji...

Zdenule64

20. 8. 2019 18:19

Bože to je dobrota <3<3 Má to jedinou vadu. Z tohoto množství je jí málo :-D:-D:-D

Alucha

22. 9. 2016 21:24

Skvělý recept. Hned jsem ho udělala, velká pochoutka. Už se těším na zítra, až se chutě trochu spojí. Ale už teď bych to mohla jíst jen tak lžičkou bez ničeho :-)
:-):yes:

Blanka

30. 7. 2014 08:39

Včera jsem dělala... chuťově je skvělá, ale zatím je dost tekutá, tak doufám, že ztuhne. Jinak fakt super :-)

amalia

8. 4. 2014 12:50

Jitka, paštička je super, milujem všetko, čo si do nej dal, takže vyskúšam;-):-K:yes::yes::yes::-K

spagetka

4. 4. 2014 12:48

Tak toto ukládám,i pro diabetiky to bude hodně vhodné a určitě je to dobré :-p:yes:

BILKOVAI

4. 4. 2014 11:01

Angel 666:děkuji za info. Paštiku vyzkouším. Recept je zajímavý, jak všechny Tvé recepty ;-):yes:

Angel 666

3. 4. 2014 22:35

Po vychlazení je to konzistence jako nějaká jiná paštika, dá se krásně mazat. Dělala jsem ji před dvěma dny, dneska jsem ji dojídala a připadá mi, že je ještě trochu tužší než včera. Šly by z ní vykrajovat i nějaké nočky :-) A rozhodně jí to odležení dodalo na chuti :-p

BILKOVAI

3. 4. 2014 19:16

A po vychlazení prosím ztuhne nebo je to tekuté?;-)

Nika

3. 4. 2014 15:24

A nahoru trochu parmezánu a je to neuvěřitelně dobré. Díky za recept :-)

magdalenka

3. 4. 2014 12:03

Skvelý recept, ukladám.

AniCiz

3. 4. 2014 08:46

:yes::-* to bude dobrůtka,uloženo,díky:-K:-K:-K:-K

tejaja

3. 4. 2014 08:46

Tak týmto by som nepohŕdla ;-):yes:

Iljusa

3. 4. 2014 08:06

Nádhera :-!:yes::-p

yanull

3. 4. 2014 06:49

Včera jsem dělala "mišmaš" z avokáda, toto může být také dobré, ukládám a zkusím +1:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečená paštika paštika pečená v troubě paprikova pastika paštika z červené papriky pečené papriky pečené papriky s parmezánem pecena paprikova pasta papriková pasta z pečených paprik pomazánka z pečené papriky v troubě s parmazánem paštika v pečené v troubě nej paštiky papriková pasta pečená v troubě paprykova paštika recepty recepty z červené papriky pasta zpečených paprik paštika s paprikou italská kuřecí paštika červená paprika paštika pomazánka z pečené papriky a uzeniny pečena paštika recept

Suroviny: paprika čerstvá červená, cibule červená, olej olivový, česnek, bazalka čerstvá, mascarpone, rajče sušené v oleji, šťáva citronová, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Paštika z pečených paprik

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BpK2