

Vánoční karamelový likér
Suroviny 1 litr
- 0,5 litru polotučného mléka
- 1 kelímek smetany ke šlehání (33%)
- 1 balení karamelového pudingu
- 4 lžíce třtinového cukru
- rum
Postup přípravy receptu
Z mléka, cukru a pudingu v sáčku připravíme klasickým způsobem puding a necháme ho chvilku vychladnout (cca 10 minut). Do pudingu vlijeme smetanu ke šlehání a ručním šlehačem spojíme vše dohromady.
Nakonec přidáme rum podle chuti. Čím více, tím lépe.
Likér podáváme vychlazený.
Poznámka od kuchařky
Blog o zdravém vaření jedné potrhlé blogerky :-)
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Vánoční karamelový likér
K receptu nejsou žádné komentáře.