Zelné závitky v tomatové omáčce
Ochutnejte toto jednoduché a výborné jídlo. Zelné závitky plněné šťavnatým mletým masem uvaříte doměkka v jednoduché omáčce z rajčatového protlaku. Jako přílohu podávejte nejlépe rýži.
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelné závitky v tomatové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6YWJ
Moje poznámka
Zelné závitky v tomatové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6YWJ
Nejnovější recepty
Pivní cibulačka
Přidáno před 3 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 4 hodinami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 8 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Mrkvová bábovka
Přidáno 7. 10. 2025 14:47:02
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kedlubnové zelí
Bernardy@telecom.cz před 25 minutami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Komberec před 2 hodinami
Celerová pomazánka
Majkaa před 4 hodinami
Tažený štrúdl
MarekvariMiskovi před 4 hodinami
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 5 hodinami
Kedlubny s mrkví a hráškem na česneku
juannita před 6 hodinami
Kuřecí stehýnka na paprice
Palenka před 7 hodinami
Suroviny:
maso mleté,
cibule,
slanina anglická,
česnek,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř mletý,
strouhanka,
zelí hlávkové,
vývar zeleninový,
protlak rajčatový,
cukr,
ocet,
jíška
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.