Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 027 kJ / 245 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,34 g |
Tuky | 15,29 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 204 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 7,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pórková polévka s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qYz7
Moje poznámka
Pórková polévka s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qYz7
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 2 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 17 hodinami
Zapečené barbecue fazole
Přidáno před 17 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 17 hodinami
Grilovaná chobotnice
Přidáno před 17 hodinami
Šafránové špízy (šiškebab) na grilu
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Jirka44 před 7 minutami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
terezachmelirova057 před 54 minutami
Srbské rizoto (ze školní jídelny)
Kamikadze před 1 hodinou
Dýňovo-mrkvová polévka
llMichaelall před 3 hodinami
Buchta s meruňkami
Sasenka před 3 hodinami
Cibulovo-česneková polévka s bramborami
Olympus před 3 hodinami
Kuřecí prsíčka v tatarce
Wikki před 3 hodinami
Poctivá květáková polévka
Alenas23 před 3 hodinami
Drobenková buchta - rychlá
Dycky před 4 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
TondaJ před 4 hodinami
Tématické fráze:
cizrnová polévka s porkem,
polevka z cizrny,
polévka s cizrnou,
pórková polévka,
cizrnova polevka,
cizrna polevka,
jak dlouho vařit cizrnu,
vaříme s cizrnou,
vaříme zdravě s alemari,
vaříme z cizrny,
porkovo cizrnova polevka,
recepty polévky,
jak připravit cizrnu,
jak dlouho se vaří cizrna,
polevka s cizrny,
porkova cizrnová polévka,
polévky s cizrnou,
cizrna recepty,
cizrnová polévka s s porkem,
cizrnová polévka recepty
Suroviny:
pórek,
máslo,
cizrna,
krupička,
vejce,
cibule,
vývar kuřecí,
sůl,
brambory,
pažitka
Komentáře (12)
Vzpomeň si, není to tak dlouho jsme spolu psali, že jsme cizrnu ještě nejedli
Bibi by ti odpovedala, asi ako ja - namoč si ju a potom do hodiny ju máš uvarenú - ochutnávaj, zbadáš, kedy je mäkká...