Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brynzová pomazánka

Měkký, solený sýr, zpravidla z ovčího mléka a známý ze Slovenska, to je brynza. Použít ji můžeme jak do halušek, tak třeba jako základ na lahodnou pomazánku. Stačí ji pak natřít na bagetku a dozdobit zeleninou.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Brynzu prošleháme s pomazánkovým máslem, vmícháme sladkou papriku, prolisovaný česnek a sušený česnek medvědí. Krok 2: Necháme chvíli v lednici vychladit. Krok 3: Bagetu nakrájíme na plátky, potřeme hotovou pomazánkou a každý kousek ozdobíme polníčkem a kouskem cherry rajčátka.

TIP: 20 báječných pokrmů s brynzou

Zveřejněno 28. 12. 2024

Poznámka autora poslirecept

Podle receptu Aničky Maninské z Prahy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Brynzová pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qxAxr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Brynzová pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qxAxr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
brynza, pomazánkové máslo, paprika sušená sladká, česnek, česnek sušený medvědí, polníček, rajče cherry, celozrnná bageta

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu