Brynzová pomazánka
Měkký, solený sýr, zpravidla z ovčího mléka a známý ze Slovenska, to je brynza. Použít ji můžeme jak do halušek, tak třeba jako základ na lahodnou pomazánku. Stačí ji pak natřít na bagetku a dozdobit zeleninou.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brynzová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxAxr
Moje poznámka
Brynzová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxAxr
Nejnovější recepty
Odpalované těsto podle podle Heleny Fléglové
Přidáno před 29 minutami
Zázvorky
Přidáno před 2 hodinami
Nejrychlejší domácí Nachos z tortily
Přidáno před 3 hodinami
Máslové hvězdičky
Přidáno před 4 hodinami
Kynuté koláčky s tvarohovou náplní a jablky
Přidáno před 5 hodinami
Chia pudink à la sacher dort
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný koláč našich babiček
Kebloood před 5 minutami
Rajská omáčka
Kebloood před 6 minutami
Gulášová polévka z mletého masa
Lenny199 před 25 minutami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
essinKa před 34 minutami
Svatomartinské rohlíčky
janatka před 1 hodinou
Rychlá mrkvová polévka s játrovým drobením
brtna před 3 hodinami
Domácí chleba z trouby
punderwood199 před 6 hodinami
Česneková polévka s pohankou
Hypnos před 8 hodinami
Nakládaný česnek v oleji
AjkaS před 16 hodinami
Cikánský řízek
anavob před 18 hodinami
Suroviny:
brynza,
pomazánkové máslo,
paprika sušená sladká,
česnek,
česnek sušený medvědí,
polníček,
rajče cherry,
celozrnná bageta
Komentáře (1)