Vepřová plec kořeněná s fazolkami a rajčaty

Bibinka Kuchařka: Bibinka

Doba přípravy: 80 minut (podle masa) 4 porce Vepřové maso 7 názorů

Suroviny

vepřová plec (podle strávníků)
1 větší cibule
4 stroužky česneku
5 cherry rajčátek
3 velké hrsti fazolek
1 lžička kmínu
1 lžička bazalky (lepší je čerstvá)
1 lžička majoránky
1 lžička zázvoru
instantní jíška
olej
sůl
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. V hrnci na oleji osmažíme na proužky nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso a hodně ho po všech stranách opečeme, pak přidáme koření-kmín, majoránku, bazalku, zázvor, promícháme a osolíme.

  2. Zalijeme vodou a maso dusíme, až šťávu téměř vydusíme a maso je skoro měkké.

  3. Přidáme pak fazolky a rajčata nakrájená na 4 dílky křížem, necháme dál dusit, až je všechno měkké a zahustíme jíškou a dochutíme.

Poznámka

Vydařený pokus o spojení vícero koření a zeleniny!

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 80 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřová plec kořeněná s fazolkami a rajčaty

Tématické fráze: bratislavská vepřová plec veprova plec po bratislavsku vepřové maso s fazolkami vepřová plec s fazolemi vepřová plec na fazolkách vepřová plec recept babicovy recepty bratislavske maso recept vepřové kostky po bratislavsku vepřová plec vepřové na fazolkách bratislavská vepřová plec recept vepřové maso po bratislavsku plec po bratislavsku veprove po bratislavsku bratislavska plec babicovy dobroty bratislavská omáčka plec recept veprova plec recepty vepřove plecko s fazolkami maso po bratislavsku

Zapomněl/a jsem heslo