Norská pomazánka
Tresčí játra jsou díky jemné chuti vyhledávanou lahůdkou. Připravte z nich jednoduchou pomazánku a určitě si pochutnáte. Poslouží nejen jako chutná svačina, ale přijde vhod také při přípravě jednohubek či kanapek.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Norská pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOJA5
Moje poznámka
Norská pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOJA5
Nejnovější recepty
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 10 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 11 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 13 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 13 hodinami
Linecké s kávou
Přidáno před 13 hodinami
Perníkové piškotky
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zadělávaný hrášek/prívarok
bobnak před 5 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 9 hodinami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 9 hodinami
Linecké cukroví
Evellinka před 10 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 11 hodinami
Staročeská pučálka
Iricek před 11 hodinami
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 11 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
eskalina před 11 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Marisai před 12 hodinami
Šunkofleky se sýrem
Ivyjg před 12 hodinami
Suroviny:
tresčí játra,
cibule,
máslo,
pomazánkové máslo,
tvaroh,
okurky sterilované,
kapary,
sůl
Komentáře (2)