Krůtí maso s brusinkami
Sladkokyselá chuť brusinek velmi dobře ladí k masu, obzvláště ke zvěřině a drůbežímu. V tomto pokrmu je v sušené formě přidáme ke krůtímu masu a chuť ještě doplníme vermutem a ostrým kečupem. Na závěr vmícháme i sterilované brusinky.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí maso s brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82Xlg
Moje poznámka
Krůtí maso s brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82Xlg
Nejnovější recepty
Kuřecí mleté kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 10 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 10 hodinami
Dort z listového těsta
Přidáno před 12 hodinami
Krémová polévka z pečené zeleniny
Přidáno před 12 hodinami
Dýňové karbanátky
Přidáno před 17 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Margot koláč s jablky
jestedka před 45 minutami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
KrisZaezemi před 52 minutami
Řepánky
Jitkazmecka před 56 minutami
Zapečené těstoviny s houbami
KrisZaezemi před 58 minutami
Jablkový křen
cookamater před 1 hodinou
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 11 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 12 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 12 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 14 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 14 hodinami
Suroviny:
maso krůtí,
cibule,
brusinky sušené,
brusinky,
vermouth dry,
kečup ostrý,
sůl,
pepř mletý,
olej
Komentáře (1)