Bagetka nejen na výlet
Hovězí jazyk je velmi jemný, má zajímavou chuť i texturu. Protože se hodí i do studených pokrmů, je ideální jako vydatná svačina na výlety nebo do zaměstnání. Vychutnáme si ho v bagetce spolu s pikantním jablečným čatní.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bagetka nejen na výlet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkgG6
Moje poznámka
Bagetka nejen na výlet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkgG6
Nejnovější recepty
Salát s hruškou, salátovými lístky, ořechy a balkánským sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Kokosový koláč s ořechy a jahodami bez mouky
Přidáno před 9 hodinami
Husitská směs
Přidáno před 13 hodinami
Topinky s mexickou směsí
Přidáno před 15 hodinami
Domácí focaccia
Přidáno před 17 hodinami
Trhané kuřecí maso s rýží a zeleninou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Králík na houbách
Sahula před 2 hodinami
Vláčná buchta
ivetabreckova před 2 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Falcone před 3 hodinami
Rybí filé se sýrem
Komtesina před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Nadezda76 před 4 hodinami
Kapustovo-cuketové karbanátky s ovesnými vločkami
Elivet před 4 hodinami
Mufiny s čokoládou
zuza176 před 4 hodinami
Zapečená krkovička podle magazínu Albert
MirkaP před 4 hodinami
Americké extra čokoládové cookies
Vanika před 5 hodinami
Hrníčková perníková bábovka
49zahrada před 5 hodinami
Suroviny:
jazyk hovězí,
jablko,
chilli,
skořice,
med,
salát,
rajče,
sýr gouda,
bageta
Komentáře