Křupavá bagetka

Suroviny

bílá bagetka
bazalka
sušený česnek
vegeta
olivový olej
máslo

Postup přípravy receptu

  1. Bagetku nakrájíme na kostičky. Na pánvi rozehřejeme máslo (ne moc) a přisypeme nakrájenou bagetku. Za stálého "míchání" ji osmažíme dozlatova (na pánvi potom není už žádné máslo, je suchá).

  2. Ještě teplou ji nasypeme do misky, přidáme bazalku, trochu česneku, vegetu a zajápneme oliv. olejem. Promícháme. A je hotovo.

Poznámka od kuchařky

Je dobrá na zeleninový salát, nebo i jen tak uzobávat :)

Komentáře k receptu Křupavá bagetka

  • vybusna vybusna

    maslove krutony su najlepsia vec na svete do porovej polievky, moja dcera ked bola este na vyske, si ich raz urobila za misku, aby mala hotove ked pride vecer domov k polievke, a spolubyvajuca, bola skor doma...najprv zjedla jeden, potom dva a vsetci pozname ako to konce, zjedla celu misku a do rana mala zlcnikovy zachvat, lebo moje dieta nepouzila vobec olej...len ciste maslo...tak veru;-)

    Odpovědět

Tématické fráze: bagetka domácí bagetka bagetka recept bagetky recept recept bagetka bagetka.cz recept na bilou bagetu rustikální bagetka bagetka recepty recept na bagetku recepty na bagety baketka cesnekova domácí bílá bageta jak upect bagetku bagetka na panvi jak se dela bagetka křupavá kuřecí bageta jak se dela domaci bagetka jak udelat bagetku bagetka - recept