Křupavá bagetka

Montanka Kuchařka: Montanka

Ostatní 1 názor

Suroviny

bílá bagetka
bazalka
sušený česnek
vegeta
olivový olej
máslo
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Bagetku nakrájíme na kostičky. Na pánvi rozehřejeme máslo (ne moc) a přisypeme nakrájenou bagetku. Za stálého "míchání" ji osmažíme dozlatova (na pánvi potom není už žádné máslo, je suchá).

  2. Ještě teplou ji nasypeme do misky, přidáme bazalku, trochu česneku, vegetu a zajápneme oliv. olejem. Promícháme. A je hotovo.

Poznámka

Je dobrá na zeleninový salát, nebo i jen tak uzobávat :)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Křupavá bagetka

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    maslove krutony su najlepsia vec na svete do porovej polievky, moja dcera ked bola este na vyske, si ich raz urobila za misku, aby mala hotove ked pride vecer domov k polievke, a spolubyvajuca, bola skor doma...najprv zjedla jeden, potom dva a vsetci pozname ako to konce, zjedla celu misku a do rana mala zlcnikovy zachvat, lebo moje dieta nepouzila vobec olej...len ciste maslo...tak veru;-)

    Odpovědět

Tématické fráze: bagetka domácí bagetka bagetka recept bagetky recept recept bagetka bagetka.cz recept na bilou bagetu rustikální bagetka recept na bagetku recepty na bagety baketka cesnekova domácí bílá bageta jak upect bagetku bagetka na panvi jak se dela bagetka křupavá kuřecí bageta jak se dela domaci bagetka bagetka recepty jak udelat bagetku bagetka - recept

Zapomněl/a jsem heslo