Bagetka nejen na výlet
Hovězí jazyk je velmi jemný, má zajímavou chuť i texturu. Protože se hodí i do studených pokrmů, je ideální jako vydatná svačina na výlety nebo do zaměstnání. Vychutnáme si ho v bagetce spolu s pikantním jablečným čatní.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bagetka nejen na výlet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkgG6
Moje poznámka
Bagetka nejen na výlet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkgG6
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 9 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 10 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 10 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 10 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Suumaa před 8 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Martina5672 před 9 hodinami
Dort z palačinek
Martina5672 před 9 hodinami
Řezy raffaelo
Martina5672 před 9 hodinami
Tažený štrúdl
Lenuus před 9 hodinami
Jablkový perník
collins před 11 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 12 hodinami
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 14 hodinami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 15 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 15 hodinami
Suroviny:
jazyk hovězí,
jablko,
chilli,
skořice,
med,
salát,
rajče,
sýr gouda,
bageta
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.