Rybí filé na víně
Jemné rybí maso chutná skvěle při jednoduché úpravě bez velkého množství koření. Stačí ho zapéct v troubě s bílým vínem a citronovou šťávou, abychom podtrhli jeho chuť. Podávat ho můžeme ozdobené bylinkami s čerstvou zeleninou.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filé na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxAqr
Moje poznámka
Rybí filé na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxAqr
Nejnovější recepty
Sachr cukroví
Přidáno před 3 hodinami
Tatarák z červené řepy s estragonovou majonézou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 9 hodinami
Likér z Ledových kaštanů
Přidáno před 22 hodinami
Medové dortíčky
Přidáno před 23 hodinami
Měkké perníčky s čokoládovou polevou
Přidáno před 23 hodinami
Čokoládové truffle
Přidáno 8. 12. 2025 17:00:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Knedlík z domácí pekárny
magdalenka před 14 minutami
Vosí hnízda
ZuzanaH228 před 43 minutami
Polévka z petrželové natě
Kajkajak před 1 hodinou
Vánočka II
iveta.kroul před 1 hodinou
Čokoládová granola
Morskykonik před 2 hodinami
Cibulačka s vínem
magdalenka před 3 hodinami
Bramborový salát Zdeňka Pohlreicha
JanaValkounova před 3 hodinami
Jablečný linecký koláč
Merylas před 3 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Sima1996 před 3 hodinami
Suroviny:
filet rybí,
víno bílé,
citron,
sůl,
pepř bílý mletý,
máslo,
petrželka,
rozmarýn
Komentáře (1)