Ovarová polévka podle ČSN
Zabijačkové pochutiny patří k české kuchyni zejména v zimním období. Připravte si domácí ovarovou polévku z vepřové hlavy podle tradičních norem. Se spoustou koření a s kroupami zahřeje i zasytí.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovarová polévka podle ČSN
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYJrB
Moje poznámka
Ovarová polévka podle ČSN
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYJrB
Nejnovější recepty
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 3 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 4 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 4 hodinami
Bramborák s masovou haší
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maso po Sečuánsku
DagmaRaba před 4 minutami
Bábovka bez vajec
Vladour před 14 minutami
Jogurtový koláč s drobenkou
Noumik před 21 minutami
Klasický rybí salát ze zavináčů
ricci před 55 minutami
Citronová bábovka
petr.bernatik@centrum.cz před 1 hodinou
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 5 hodinami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 17 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 18 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 19 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 21 hodinami
Suroviny:
hlava vepřová,
voda,
sůl,
koření nové koření,
česnek,
cibule,
pepř mletý,
kroupy,
kroupy,
koření polévkové,
majoránka
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.