Ovarová polévka podle ČSN
Zabijačkové pochutiny patří k české kuchyni zejména v zimním období. Připravte si domácí ovarovou polévku z vepřové hlavy podle tradičních norem. Se spoustou koření a s kroupami zahřeje i zasytí.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovarová polévka podle ČSN
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYJrB
Moje poznámka
Ovarová polévka podle ČSN
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYJrB
Nejnovější recepty
Krůtí roláda s okurkou
Přidáno před 5 hodinami
Smažený květák v těstíčku s nivou
Přidáno před 11 hodinami
Krokety ze zbylého vařeného masa a zeleniny
Přidáno před 13 hodinami
Borůvkový tunel
Přidáno před 13 hodinami
Křehký koláč s mákem
Přidáno před 14 hodinami
Brokolicovo-mrkvová pomazánka
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát Coleslaw
Kajkajak před 4 hodinami
Babiččina žemlovka s jablky a bez rozinek
Standa67 před 10 hodinami
Cuketová buchta
Janet.P před 10 hodinami
Jednoduché punčové řezy
AdyCha před 12 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
krrkk před 13 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
nelinka62 před 14 hodinami
Drožďová polévka
Kajkajak před 14 hodinami
Pórková polévka
MichalRaby před 15 hodinami
Likér z aronie
jana.kulkova před 16 hodinami
Dýňový koláč s mandlovou drobenkou
zdraveskamcou před 18 hodinami
Suroviny:
hlava vepřová,
voda,
sůl,
koření nové koření,
česnek,
cibule,
pepř mletý,
kroupy,
kroupy,
koření polévkové,
majoránka
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.