Ovarová polévka podle ČSN
Zabijačkové pochutiny patří k české kuchyni zejména v zimním období. Připravte si domácí ovarovou polévku z vepřové hlavy podle tradičních norem. Se spoustou koření a s kroupami zahřeje i zasytí.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovarová polévka podle ČSN
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYJrB
Moje poznámka
Ovarová polévka podle ČSN
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYJrB
Nejnovější recepty
Extra pistáciový Paris-Brest podle Heleny Fléglové
Přidáno před 4 hodinami
Bezlepkové rohlíčky
Přidáno před 7 hodinami
Krkovice na černém pivu se zeleninou a nivovou přikrývkou
Přidáno před 7 hodinami
Éclair Tiramisu podle Heleny Fléglové
Přidáno před 8 hodinami
Vánoční vídeňské dortíčky
Přidáno před 17 hodinami
Čokoládová kolečka s mandlemi
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí houskový knedlík
Maestra před 1 hodinou
Štrúdlíci ze zakysané smetany
lecho před 1 hodinou
Čokoládové slzičky
malaneta před 2 hodinami
Květákový mozeček s bramborami z jedné pánve
Filomenka před 3 hodinami
Valašské frgály
Radimjumbo před 3 hodinami
Nejlepší bublanina
Radimjumbo před 3 hodinami
Bramborák s masovou směsí
lenka.s.r před 4 hodinami
Zapečené těstoviny s uzeným masem
Mutsynka před 4 hodinami
Měkoučké vánoční perníčky
Hawisa před 5 hodinami
Suroviny:
hlava vepřová,
voda,
sůl,
koření nové koření,
česnek,
cibule,
pepř mletý,
kroupy,
kroupy,
koření polévkové,
majoránka
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.