Panenka ve slaninovém kabátku s hořčičným přelivem
Vepřovou panenku připravíme velice rychle, stačí ji osmažit. Díky slaninovému kabátku bude krásně šťavnatá. Jemné maso podáváme s výraznou omáčkou, kterou ochutíme ostrou dijonskou hořčicí a balzamikovým octem.
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Panenka ve slaninovém kabátku s hořčičným přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k1R1
Moje poznámka
Panenka ve slaninovém kabátku s hořčičným přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k1R1
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 3 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 6 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 9 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 12 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno před 19 hodinami
Koláčky s dvojí náplní zadělávané majonézou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 3 minutami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 23 minutami
Grilování zeleniny
babkalenka před 29 minutami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 59 minutami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 1 hodinou
Pórková polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Massa před 1 hodinou
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Limek před 1 hodinou
Koláč z tvarohu s jablky
Cinderka před 2 hodinami
Cookies s čokoládou
Tulenice před 3 hodinami
Suroviny:
panenka vepřová,
slanina,
česnek,
olej olivový,
ocet balsamiko,
hořčice dijonská,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)