Panenka ve slaninovém kabátku s hořčičným přelivem
Vepřovou panenku připravíme velice rychle, stačí ji osmažit. Díky slaninovému kabátku bude krásně šťavnatá. Jemné maso podáváme s výraznou omáčkou, kterou ochutíme ostrou dijonskou hořčicí a balzamikovým octem.
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Panenka ve slaninovém kabátku s hořčičným přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k1R1
Moje poznámka
Panenka ve slaninovém kabátku s hořčičným přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k1R1
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 4 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 5 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 13 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 19 minutami
Špenátová polévka
brtna před 1 hodinou
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 2 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 2 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 3 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 3 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 4 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 5 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 6 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 6 hodinami
Suroviny:
panenka vepřová,
slanina,
česnek,
olej olivový,
ocet balsamiko,
hořčice dijonská,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)