Panenka ve slaninovém kabátku s hořčičným přelivem
Vepřovou panenku připravíme velice rychle, stačí ji osmažit. Díky slaninovému kabátku bude krásně šťavnatá. Jemné maso podáváme s výraznou omáčkou, kterou ochutíme ostrou dijonskou hořčicí a balzamikovým octem.
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Panenka ve slaninovém kabátku s hořčičným přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k1R1
Moje poznámka
Panenka ve slaninovém kabátku s hořčičným přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k1R1
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 12 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 15 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 16 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 16 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka s krupicí a vejcem
Adinkaa před 1 hodinou
Bleskové Cottage bulky
Slivci před 1 hodinou
Domácí koprová omáčka
majka-24 před 2 hodinami
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 15 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 15 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 16 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 16 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 16 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 17 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 18 hodinami
Suroviny:
panenka vepřová,
slanina,
česnek,
olej olivový,
ocet balsamiko,
hořčice dijonská,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)