Jehněčí hřebínek s krustou
Jehněčí kotletky s krustou jsou velmi snadné na přípravu a můžete je podávat i jako sváteční pokrm. Medvědí česnek, slanina a víno dávají kotletkám vynikající chuť. Podávejte je nejlépe s bramborovou kaší.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí hřebínek s krustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYMOg
Moje poznámka
Jehněčí hřebínek s krustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYMOg
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Koláčky s dvojí náplní zadělávané majonézou
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí kapsy plněné šunkou a uzeným sýrem, pečený květák a česnekový dip
Přidáno před 5 hodinami
Trhaná krkovice
Přidáno před 5 hodinami
Hráškový krém bez mouky se smetanou a křupavou slaninou
Přidáno před 6 hodinami
Plněná kuřecí kapsa broskví, šunkou a sýrem a sosík
Přidáno před 6 hodinami
Podzimní skořicové rolky s krémem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
JanaPav před 4 hodinami
Jednoduché kynuté těsto na cokoli - slané i sladké
Petraska před 6 hodinami
Maminčina ořechová bábovka
Priserka před 7 hodinami
Bábovka šlehačková čtyřvaječná
sab.pol@ před 7 hodinami
Domácí houstičky
Vratis před 7 hodinami
Babiččin trhanec s jablky
Jandulka18 před 7 hodinami
Piškotový svítek do polévky
Kajkajak před 7 hodinami
Salátový losos
Kajkajak před 7 hodinami
Nejsilnější zeleninový vývar
Kajkajak před 7 hodinami
Bublanina
pesskecupem před 8 hodinami
Suroviny:
olej,
máslo,
česnek,
cibule,
strouhanka,
víno bílé,
list medvědího česneku,
sůl,
pepř mletý,
slanina
Komentáře (1)