Jehněčí hřebínek s krustou
Jehněčí kotletky s krustou jsou velmi snadné na přípravu a můžete je podávat i jako sváteční pokrm. Medvědí česnek, slanina a víno dávají kotletkám vynikající chuť. Podávejte je nejlépe s bramborovou kaší.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí hřebínek s krustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYMOg
Moje poznámka
Jehněčí hřebínek s krustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYMOg
Nejnovější recepty
Hrnková cuketová bábovka
Přidáno před 1 hodinou
Květákové karbanátky se sýrem a šunkou
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí steak s houbovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Zapečený patizon
Přidáno před 11 hodinami
Rýžový nákyp bez laktózy
Přidáno před 12 hodinami
Plněná rajčata III
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka (hrníčková, olejová)
Kiki před 6 minutami
Sváteční maková bábovka
Edlsek před 27 minutami
Mleté maso s tarhoňou a zeleninou
Macek2511 před 38 minutami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
Stepankova před 1 hodinou
Moje muffiny
Mili5 před 1 hodinou
Třený borůvkový koláč s drobenkou
icecube58 před 1 hodinou
Hovězí kostky po znojemsku
wimra před 2 hodinami
Olejový koláč s ostružinami
wimra před 2 hodinami
Kuře na másle a česneku
poirotka před 3 hodinami
Francouzské řízečky
Veramik před 5 hodinami
Suroviny:
olej,
máslo,
česnek,
cibule,
strouhanka,
víno bílé,
list medvědího česneku,
sůl,
pepř mletý,
slanina
Komentáře (1)