Jehněčí hřebínek s krustou
Jehněčí kotletky s krustou jsou velmi snadné na přípravu a můžete je podávat i jako sváteční pokrm. Medvědí česnek, slanina a víno dávají kotletkám vynikající chuť. Podávejte je nejlépe s bramborovou kaší.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí hřebínek s krustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYMOg
Moje poznámka
Jehněčí hřebínek s krustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYMOg
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 11 hodinami
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 21 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 16. 9. 2025 16:01:02
Kuřecí karí
Přidáno 16. 9. 2025 14:02:01
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 42 minutami
Brokolice s Nivou
Dede. před 49 minutami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 1 hodinou
Buřtguláš
Rosiwannabe před 2 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 3 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 3 hodinami
Vydatná mrkvová polévka s vločkami - i pro nejmenší
jana1974 před 4 hodinami
Knedlíčky gyoza plněné mletým masem
Tomas21 před 5 hodinami
Falešný španělský ptáček
Dreamer_Mike před 5 hodinami
Vepřové pečené na cibuli
Adams-alena před 6 hodinami
Suroviny:
olej,
máslo,
česnek,
cibule,
strouhanka,
víno bílé,
list medvědího česneku,
sůl,
pepř mletý,
slanina
Komentáře (1)