Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči v pomalém hrnci
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a pivu je dokonalým spojením bohaté chuti masa, jemné sladkosti zeleniny a svěžího citrusového nádechu. Pomalu dušená v hrnci získá neuvěřitelně šťavnatou konzistenci a intenzivní aroma.
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZM63
Moje poznámka
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZM63
Nejnovější recepty
Dýňové placičky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Vepřový ptáček v rozletu
Přidáno před 5 hodinami
Vepřová pečeně na zelenině se zakysanou smetanou
Přidáno před 6 hodinami
Brambory s parmskou šunkou
Přidáno před 7 hodinami
Tuňáková houstička vhodná pro nízkosacharidovou stravu
Přidáno před 7 hodinami
Kuře na slanině s jalovcem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Amona před 1 hodinou
Biskupský chlebíček II
DVJU7 před 2 hodinami
Citronové tartaletky
Routeu před 2 hodinami
Babiččina třená bábovka
LittlePumpkin před 3 hodinami
Pizza tyčinky z kynutého těsta
GabinaKol před 4 hodinami
Bramboračka č. 3
Sahula před 4 hodinami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Michal.Kuchnik před 4 hodinami
Domácí langoše
kara13 před 4 hodinami
Suroviny:
oháňka hovězí,
pomeranče,
cibule,
mrkev,
máslo,
pivo světlé,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
skořice celá,
pepř mletý,
sůl,
zázvor sušený
Komentáře (3)