Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Segedín jednoduše z remosky

Segedínský guláš pochází z Maďarska a připravuje se z vepřového bůčku a bílého kysaného zelí. Sytý a chutný guláš zjemníme trochou zakysané smetany. Přípravu si můžeme usnadnit použitím remosky.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 70 min

80 min (10 min příprava + 70 min tepelná úprava)

13. 12. 2023 22:22

Suroviny pro 7 porcí

7 porcí

Nutriční hodnoty

Energie15 837 kJ / 3 785 kcal
Bílkoviny126,42 g
Tuky332,77 g
Vláknina24,94 g
Cholesterol 478 mg
Sodík 6,11 g
Sůl14,90 g
Sacharidy62,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Výhoda je, že je vše v jednom a maso je jako dort. Já jsem podávala s cuketovými knedlíky -www.toprecepty.cz/recept/50550-chlupate-cuketove-knedliky/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zuzi777a zuzi777a (moderátorka)

16. 4. 2024 06:46

Zrovna jsme segedin dojedli. Ale teda připravený byl v mth. V remosce jsem ho ještě nezkoušela. Dobrý tip na příště! :-*

cathleen cathleen (moderátorka)

23. 2. 2024 12:07

mika59: manžel mi tvrdí, že je z remosky vše takové šťavnatější - myslím, si, že je to tím, že remoska je maličký uzavřený prostor :-8

mika59 mika59

23. 2. 2024 10:42

cathleen: Děkuji ti moc a ještě mi přijde, že chuť je zase jiná a moc dobrá. :-K:-K

cathleen cathleen (moderátorka)

23. 2. 2024 10:05

:-O tenhle recept je úžasný :-! Remosku mám moc ráda a používáme ji docela často. Ale udělat v ní segedín mě nenapadlo, a přitom je to tak logické i jednoduché! :yes:

mika59 mika59

14. 12. 2023 17:16

Marie Svarcova: Děkuji :-K:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

14. 12. 2023 10:43

:-)<3:yes::yes: paráda , bůček tam je nejlepoší :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: bůček, zelí kysané, slanina anglická, sádlo, cibule, paprika sušená sladká, vývar masový, smetana zakysaná, mouka hladká, bobkový list, koření nové koření, česnek, kmín celý, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Segedín jednoduše z remosky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wpK2z