Jehněčí na červeném víně
Jehněčí na červeném víně je pomalu tažené maso s bohatou a voňavou omáčkou. Víno dodá jehněčímu masu hloubku chuti a dlouhé vaření zajistí, že maso zůstane krásně šťavnaté, křehké a bude se doslova rozpadat na jazyku.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxM97
Moje poznámka
Jehněčí na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxM97
Nejnovější recepty
Meruňkové řezy s pudinkem
Přidáno před 9 hodinami
Banánová bábovka bez cukru
Přidáno před 11 hodinami
Chilli cukety
Přidáno před 13 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno před 15 hodinami
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno 20. 6. 2025 21:08
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno 20. 6. 2025 21:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Michal_amater před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavla29 před 4 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
IRBONA před 5 hodinami
Jahodový smetanový dort (mousse)
bretka před 5 hodinami
Knedlíky - blbouny s klevelou
MarketaAn před 6 hodinami
Závin z bramborového těsta plněný masem
Dasa18 před 6 hodinami
Drůbeží kostky v zelenině se slaninou
Bushmann před 7 hodinami
Bublanina
Levandule35 před 8 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 8 hodinami
Pomerančový dort z pohankové mouky
Majka214 před 10 hodinami
Suroviny:
maso jehněčí,
špek,
sádlo,
cibule,
česnek,
víno červené,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)