Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vykutálená nádivka s hráškem

Každá nádivka je něčím specifická, tato je zcela bez masa a plná zelené svěžesti. Hrášek dodá nádivce sladkost a krásnou texturu, medvědí česnek pikantnost a špenát typickou jarní chuť. A to maso je zde nahrazeno marinovaným tofu.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

Suroviny pro 6 porcí

6porcí

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Špenát a hrášek vyjmeme z mrazáku a necháme při pokojové teplotě rozmrznout. Pečivo nakrájíme na kostky. Krok 2: Vejce oddělíme na žloutky a bílky. Z bílků vyšleháme tuhý sníh. Žloutky rozmícháme vidličkou s trochou vody, muškátovým oříškem a solí a vmícháme je do pokrájeného pečiva. Krok 3: Ke směsi vmícháme rozetřený česnek, pokrájený medvědí česnek, špenát, hrášek a nakrájené tofu. Nakonec opatrně přidáme tuhý sníh z bílků. Krok 4: Pečeme v troubě vyhřáté na 180 °C asi 40 minut..

TIP: 25 dalších receptů na využití tofu

Zveřejněno 17. 4. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vykutálená nádivka s hráškem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G6QO8

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vykutálená nádivka s hráškem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G6QO8

Suroviny:
špenát listový mražený, hrášek mražený, pečivo celozrnné, vejce, ořech muškátový, sůl, česnek, list medvědího česneku, tofu marinované

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu