Hrášek s parmezánem

dextra Kuchař: dextra

Bezmasá jídla 1 názor

Suroviny

2 lžíce oleje
2 velké šalotky nakrájené na kostičky
400 g mraženého hrášku (rozmraženého)
1 hrnek smetany
1/2 hrnku nakrájeného Parmezánu
1/4 hrnku pokrájené máty
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Na větší pánvi rozehřejeme olej, přidáme šalotku a pěkně ji povaříme doměkka asi 5 minut. Přidáme hrášek a povaříme. Potom přimícháme smetanu a parmezán.

  2. Vaříme a promícháváme, dokud se sýr pořádně nevmíchá. Můžeme ozdobit kouskem máty.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Hrášek s parmezánem

  • linda linda(neregistrovaná)

    Nic ve zlém,ale já na oleji smažím nebo restuji.Pro povaření nejprve podleji vodou nebo vývarem.Má se to tak udělat i v tomhle receptu se šalotkou?:-?:-?:-?

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: parmezán recepty hrášek a parmazan recepty recept hrašek recepty s parmezánem parmezán parmezan recept recepty parmezán jarní hrašek zadělávaný hrasek s parmazanem smetana, sýr, hrášek, recept recept maso s parmazanem parmazan hrasek parmezán a jídla recept parmezan s parmezanem hrášek s recepty s hráškem recepty z hrášku parmezánem

Zapomněl/a jsem heslo