Ředkvičková smaženice
Na jaře jsou ředkvičky nejšťavnatější a nejkřupavější. Zakomponovat se dají do spousty pokrmu, připravit z nich můžete také skvělou smaženici, kterou podáváme na bagetkách s bylinkovým máslem.
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ředkvičková smaženice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBRqX
Moje poznámka
Ředkvičková smaženice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBRqX
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 5 hodinami
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 15 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Falešný španělský ptáček
Dreamer_Mike před 11 minutami
Vepřové pečené na cibuli
Adams-alena před 34 minutami
Kuřecí maso s houbami
Geressha před 1 hodinou
Kuřecí nudličky ve smetanové omáčce
Geressha před 1 hodinou
Jednoduchá hermelínová pomazánka
ZboSy před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
valerie.valkova před 3 hodinami
Rybí filé na špenátosýrovém lůžku s rajčatovou čepicí
Fitulka před 4 hodinami
Halušky s uzeným masem a kysaným zelím
kamilkamil před 4 hodinami
Křampes - staročeská zelná polévka z Vrchoviny
Fitulka před 5 hodinami
Suroviny:
ředkvičky,
cibulka jarní,
máslo,
vejce,
sůl bylinková,
bageta,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (2)