Ředkvičková smaženice
Na jaře jsou ředkvičky nejšťavnatější a nejkřupavější. Zakomponovat se dají do spousty pokrmu, připravit z nich můžete také skvělou smaženici, kterou podáváme na bagetkách s bylinkovým máslem.
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ředkvičková smaženice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBRqX
Moje poznámka
Ředkvičková smaženice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBRqX
Nejnovější recepty
Plněná rajčata III
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí nudličky s rajčaty
Přidáno před 8 hodinami
Cottage s rajčátky
Přidáno před 8 hodinami
Hustá mrkvovo-rajčatová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Treska s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Rajčatovo-fazolová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kmínka se ztraceným vejcem a houbami
Sahula před 3 hodinami
Krkovička se smetanovými liškami a ztraceným vejcem
Sahula před 3 hodinami
Krkovička s liškami
Sahula před 3 hodinami
Zvěřina s liškami a majoránkou
Sahula před 3 hodinami
Slaninové závitky s kuřecími játry
Sahula před 4 hodinami
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 6 hodinami
Cuketové karbanátky
pesmax před 7 hodinami
Stryky z Orlové
sonka.306 před 7 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 7 hodinami
Suroviny:
ředkvičky,
cibulka jarní,
máslo,
vejce,
sůl bylinková,
bageta,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (2)