Postup přípravy
Necháme asi hodinku odpočinout. Krok 2: Troubu rozpálíme na 180 °C a candáta pečeme asi 30-40 minut. Krok 3: V kastrolu rozpálíme máslo a vsypeme mraženou zeleninu. ( já jsem měla čínskou - je krásně křupavá ).
Mírně osolíme a asi jenom 5 minut restujeme, aby se zelenina nerozvařila a příliš nezměkla.
Zveřejněno 1. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený candát s máslovou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1r2V
Moje poznámka
Pečený candát s máslovou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1r2V
Nejnovější recepty
Jednoduché a rychlé rizoto s ředkvičkami
Přidáno před 1 hodinou
Tartaletky s rebarborovým pudinkem
Přidáno před 1 hodinou
Chuťovky s uzenou vepřovou panenkou
Přidáno před 1 hodinou
Brynzáky s opečenou šunkou a cibulkou
Přidáno před 1 hodinou
Bramborové placičky se špenátem a vejcem
Přidáno před 1 hodinou
Jablečné linecké řezy
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lehký tvarohový koláč
Veronika98 před 15 minutami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
Sahula před 21 minutami
Zeleninový krém s restovanými žampiony
Jelen97 před 35 minutami
Smažená treska
TondaJ před 51 minutami
Cuketový krém s bílkovými nudlemi
Jelen97 před 57 minutami
Dršťková polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Cuketová pizza
ovocny.caj před 1 hodinou
Jogurtové muffiny
Hansenka před 1 hodinou
Boloňské špagety
Kozlik6797 před 1 hodinou
Maminčina jablečná buchta
MichalRaby před 2 hodinami
Tématické fráze:
candát recepty,
pečený candát v troubě,
uprava candata,
jak upravit candáta,
pečený candát,
kuchyňská úprava candáta,
candat,
ryba na másle se zeleninou,
candát úprava,
recept na úpravu candáta,
candat v troube,
candát recept,
candát pečený v troubě,
candát pečený,
candát na másle,
recepty candát,
recept na candáta,
zelenina na másle,
recept candát,
recepty ryby candát
Suroviny:
candát,
koření na ryby,
olej olivový,
směs zeleninová mražená,
máslo,
sůl
Komentáře (16)
Pro některé,( a zvláště ty neregistrované...
Jak se říká - "Proti gustu...", a tak nechte to moje gusto, prosím, na pokoji. A já se budu na oplátku těšit na záplavu Vašich báječných, zejména rybích receptů. A prosím, už bez té obsáhlé teorie...