Máslový candát s kmínem a česnekem

recepty73 Kuchař: recepty73

2 porce Ryby 2 názory

Suroviny

filety candáta obecného (2 porce)
40 g másla
drcený kmín
sůl
2 stroužky česneku
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. V pánvi rozpustíme máslo, na kterém osmažíme osolené a pokmínované filety candáta.

  2. Smažíme nejprve kůží dolů, pak otočíme a krátce osmažíme i z druhé strany, kdy před otočením filety posypeme tence krájenými plátky česneku.

  3. Podáváme s vařeným bramborem, kaší nebo opečeným toustem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 50 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Máslový candát s kmínem a česnekem

Tématické fráze: candát recept recept candát

Zapomněl/a jsem heslo