Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Candát v majonéze s pečenou zeleninou

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

16. 1. 2012 19:14

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 715 kJ / 888 kcal
Bílkoviny150,20 g
Tuky30,40 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 439 mg
Sodík 520 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy3,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eliza Eliza

20. 1. 2012 09:57

Moc hezké, Andrejko, candáta milujeme, zeleninu taktéž...;-):-p:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

17. 1. 2012 00:05

jojo, candát chutná výborně, tak mít jednu kádinku s nima někde poblíž, krásný rcp. ukládám:-K;-):-p:yes:

BILKOVAI BILKOVAI

16. 1. 2012 23:38

Jani, úplně s Tebou souhlasím;-):yes::-*:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 1. 2012 23:22

Candát je jedna z nejlepších ryb, aspoň podle mne. Krásná úprava.:yes:

BILKOVAI BILKOVAI

16. 1. 2012 19:58

:-p:-*:yes:...+1:yes:

Ivusa Ivusa

16. 1. 2012 19:38

:yes::yes:No jo ,ale kde brát a nekrást????Myslím toho candátka,skvélá rybka...hezký recept.:yes::yes:

zizala zizala (moderátorka)

16. 1. 2012 19:22

Rybička a ještě tak dobrá :-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: candát recept ryba v majonéze losos peceny v troube s pikantni majonezou pečená ryba se zeleninou nejlepší pečená ryba ryba pečená v majonéze candat s Majolkou® filet v majonéze zampiony v majoneze smazeny candat se zeleninou recept pečená majonéza candát recepty z candáta recept na candáta majonéza v troubě rybicky v majoneze ryby v majonéze pečená ryba v troubě na másle zeleninová majonéza recept na filet z candáta

Suroviny: candát, majonéza, koření na ryby, mouka hladká, olej, sůl, pepř čtyř barev, paprika čerstvá červená, žampióny, cibule, česnek, pórek, cuketa, lilek, olej olivový, sůl, pepř čtyř barev

TopRecepty.cz

Candát v majonéze s pečenou zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Wj5v