Candát v majonéze s pečenou zeleninou

dzungila Kuchařka: dzungila

Doba přípravy: 20 minut 4 porce Ryby 7 názorů

Suroviny

4 filety z candáta
2 lžíce majonézy
libovolné koření na ryby
hladká mouka
olej na smažení
sůl
barevný pepř
Pečená zelenina:
červená paprika
žampiony
cibule
česnek
pórek
cuketa
lilek
olivový olej
sůl
barevný pepř
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Filety z candáta omyjeme a pečlivě osušíme. Osolíme, opepříme a posypeme kořením na ryby, které do masa lehce vtlačíme.

  2. Každý kousek ryby potřeme po obou stranách majonézou, obalíme v hladké mouce a opečeme na oleji do zlatova.

  3. Všechnu uvedenou zeleninu očistíme, nakrájíme na větší kusy, osolíme, opepříme a pocákáme olivovým olejem. Důkladně promícháme a pečeme v troubě horkým vzduchem asi 10 minut na 200 stupňů.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Candát v majonéze s pečenou zeleninou

Tématické fráze: ryba v majonéze losos peceny v troube s pikantni majonezou pečená ryba se zeleninou nejlepší pečená ryba ryba pečená v majonéze candat s Majolkou® zampiony v majoneze smazeny candat se zeleninou recept pečená majonéza candát ryby v majonéze pečená ryba v troubě na másle zeleninová majonéza recept na filet z candáta majonéza na ryby file z candata losos peceny v pikantni majoneze rcp.candát ryba vpečená v majonéze rcp na pečenou zeleninu

Zapomněl/a jsem heslo