Lehký zeleninový salát s rybou na másle

Strowberry Kuchařka: Strowberry

Doba přípravy: 10 min. Ryby 7 názorů

Suroviny

filety z ryby (já měla tresku)
máslo
sůl
kmín
ledový salát
okurka
rajče
čerstvá paprika
majonéza
bílý jogurt
hořčice
kopr
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Nejprve na pánvi si rozpustíme máslo. Položíme na ní osolenou rybu a lehce ji posypeme kmínem. Opékáme z obou stran.

  2. Mezitím připravíme salát. Zeleninu nakrájíme na větší kousky a promícháme. Připravíme také dresing.

  3. Do hlubokého talíře nejprve položíme salát, ten zakapeme dresingem a navrch položíme dozlatova opečenou rybu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 279 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Lehký zeleninový salát s rybou na másle

Tématické fráze: salát k rybě salat s rybou salaty k rybam salat k rybam zeleninové saláty k rybám zeleninový salát k rybám zeleninový salát recept ryba na másle ryby recepty saláty k rybě recepty ryby recept na ryby ryby na másle ryba recept ryba recepty saláty s rybou lehké zeleninové saláty k rybám salatek k rybě jaký salát se hodí k rybě zeleninovy salat srybou

Zapomněl/a jsem heslo