Pangas v palačinkovém těstíčku
Pangase mají rádi i ti, kteří rybám běžně neholdují, neboť jeho maso je příjemně křehké a postrádá typický rybí zápach. Navíc je velice všestranný a připravit se dá snad všemi možnými způsoby. Vyzkoušejte jej třeba usmažit v palačinkovém těstíčku.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangas v palačinkovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jROoW
Moje poznámka
Pangas v palačinkovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jROoW
Nejnovější recepty
Vepřový ptáček v rozletu
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová pečeně na zelenině se zakysanou smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Brambory s parmskou šunkou
Přidáno před 6 hodinami
Tuňáková houstička vhodná pro nízkosacharidovou stravu
Přidáno před 6 hodinami
Kuře na slanině s jalovcem
Přidáno před 7 hodinami
Krém z pečeného česneku
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Amona před 48 minutami
Biskupský chlebíček II
DVJU7 před 1 hodinou
Citronové tartaletky
Routeu před 1 hodinou
Babiččina třená bábovka
LittlePumpkin před 2 hodinami
Pizza tyčinky z kynutého těsta
GabinaKol před 3 hodinami
Bramboračka č. 3
Sahula před 3 hodinami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Michal.Kuchnik před 3 hodinami
Domácí langoše
kara13 před 3 hodinami
Suroviny:
pangasius,
vejce,
mléko,
mouka hladká,
olej,
máslo,
koření na ryby,
sůl,
podravka,
petrželka,
řeřicha
Komentáře (1)