Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangas v palačinkovém těstíčku

Pangase mají rádi i ti, kteří rybám běžně neholdují, neboť jeho maso je příjemně křehké a postrádá typický rybí zápach. Navíc je velice všestranný a připravit se dá snad všemi možnými způsoby. Vyzkoušejte jej třeba usmažit v palačinkovém těstíčku.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

alena-s

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Rybí filety posypeme kořením na ryby. Vejce rozšleháme s mlékem a hladkou moukou na řídké těstíčko, které dochutíme podravkou a solí. Krok 2: Ve větší pánvi rozehřejeme lžíci oleje a másla. Vložíme připravené ryby a po jedné straně je opečeme.  Krok 3: Obrátíme, zalijeme těstíčkem a pod pokličkou pomalu pečeme, až těstíčko ztuhne. Podáváme posypané nasekanou petrželkou a řeřichou.

TIP: Ryby - jak s nimi pracovat a podle čeho vybírat

Zveřejněno 3. 5. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangas v palačinkovém těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jROoW

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangas v palačinkovém těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jROoW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
pangasius, vejce, mléko, mouka hladká, olej, máslo, koření na ryby, sůl, podravka, petrželka, řeřicha

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu