Zapékané pirohy
Stačí uvařené brambory, mouka a sůl. Pouze z těchto surovin vytvoříte těsto na sytý a levný pokrm zvaný pirohy. Pirožky naplňte kysaným zelím, uzavřete a smažte v rozehřátém oleji dozlatova. Recept, který je důkazem toho, že v jednoduchosti je krása (a chuť!).
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékané pirohy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RXl3
Moje poznámka
Zapékané pirohy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RXl3
Nejnovější recepty
Pivní cibulačka
Přidáno před 4 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 5 hodinami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 9 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Mrkvová bábovka
Přidáno 7. 10. 2025 14:47:02
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kedlubnové zelí
Bernardy@telecom.cz před 26 minutami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Komberec před 2 hodinami
Celerová pomazánka
Majkaa před 4 hodinami
Tažený štrúdl
MarekvariMiskovi před 4 hodinami
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 5 hodinami
Kedlubny s mrkví a hráškem na česneku
juannita před 6 hodinami
Kuřecí stehýnka na paprice
Palenka před 7 hodinami
Suroviny:
brambory,
zelí kysané,
mouka hrubá,
sůl,
olej
Komentáře (2)