Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jednoduché a rychlé rizoto s ředkvičkami

Rizoto má nespočet různých variací a může být jak s masem, tak i bezmasé. Připravte si rizoto s ředkvičkami, hráškem a mrkví, které poslouží jako jednoduchý oběd pro celou rodinu, který budete mít připravený za necelou hodinu.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Handour Handour

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 35 min

50 min (15 min příprava + 35 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Rýži uvaříme ve slané vodě (vývaru) a scedíme. Ředkvičky nakrájíme na čtvrtiny (velké na osminy). Žlutou cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Mrkev a celer nastrouháme. Červenou cibuli oloupeme a nakrájíme. Krok 2: Na rozpáleném oleji orestujeme žlutou cibuli dosklovita. Přidáme mrkev a celer, ředkvičky, osolíme, opepříme, dle potřeby podlijeme a podusíme téměř do měkka. Krok 3: Přidáme vařenou rýži, hrášek, nakrájenou červenou cibuli a společně ještě chvilku podusíme. Krok 4: Podáváme posypané nastrouhaným sýrem a natí cibulky, dozdobíme paprikou a petrželkou.

TIP: Rizoto z pomalého hrnce - praktické rady a tipy

Zveřejněno 13. 5. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jednoduché a rychlé rizoto s ředkvičkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J6l6y

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jednoduché a rychlé rizoto s ředkvičkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J6l6y

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
rýže, cibule, cibule červená, ředkvičky, hrášek, mrkev, celer, olej, sýr tvrdý, sůl, pepř mletý, paprika kozí roh, petrželka, cibulka jarní

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu