Domácí tatarák z lososa
Lehkým předkrmem plným chuti a svěžesti je tatarák z lososa. Zaujme vás svou výraznou chutí, o kterou se postará limetková šťáva, hořčice a okurka. Podáváme ho na dobře očesnekovaných topinkách.
Postup přípravy
Krok 1: Okurku nakrájíme nadrobno (nebo nastrouháme a poté pokrájíme). Lososa nakrájíme na malé kostičky.
Krok 2: V misce smícháme lososa, okurku, hořčici, šťávu z limetky, sůl, pepř a olej. Vše dobře promícháme a dáme do lednice alespoň na půl hodinu vychladit.
Krok 3: Tatarák podáváme s osolenými topinkami potřenými česnekem.
Zveřejněno 23. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí tatarák z lososa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRDr6
Moje poznámka
Domácí tatarák z lososa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRDr6
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 9 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno 15. 10. 2025 20:18:42
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Loštická cibulačka
Sahula před 4 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 4 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 5 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 5 hodinami
Ledvinky na paprice
Sahula před 5 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 8 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 8 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 8 hodinami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 9 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Veruli před 9 hodinami
Suroviny:
losos,
okurka salátová,
limetka,
hořčice francouzská,
olej olivový extra virgin,
sůl,
pepř mletý,
topinka
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.