Domácí tatarák z lososa
Lehkým předkrmem plným chuti a svěžesti je tatarák z lososa. Zaujme vás svou výraznou chutí, o kterou se postará limetková šťáva, hořčice a okurka. Podáváme ho na dobře očesnekovaných topinkách.
Postup přípravy
Krok 1: Okurku nakrájíme nadrobno (nebo nastrouháme a poté pokrájíme). Lososa nakrájíme na malé kostičky.
Krok 2: V misce smícháme lososa, okurku, hořčici, šťávu z limetky, sůl, pepř a olej. Vše dobře promícháme a dáme do lednice alespoň na půl hodinu vychladit.
Krok 3: Tatarák podáváme s osolenými topinkami potřenými česnekem.
Zveřejněno 23. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí tatarák z lososa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRDr6
Moje poznámka
Domácí tatarák z lososa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRDr6
Nejnovější recepty
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 10 hodinami
Tlačenkový salát podle ČSN
Přidáno před 10 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 14 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 16 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 18 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Listový salát s ořechy
Limek před 5 hodinami
Margot kuličky
Junys před 6 hodinami
Zapečené kuřecí řízky
Elivet před 6 hodinami
Oříškovočokoládová bábovka
[email protected] před 6 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
Misatomanova před 6 hodinami
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 8 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 8 hodinami
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 9 hodinami
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 9 hodinami
Suroviny:
losos,
okurka salátová,
limetka,
hořčice francouzská,
olej olivový extra virgin,
sůl,
pepř mletý,
topinka
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.