Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí tatarák z lososa

Lehkým předkrmem plným chuti a svěžesti je tatarák z lososa. Zaujme vás svou výraznou chutí, o kterou se postará limetková šťáva, hořčice a okurka. Podáváme ho na dobře očesnekovaných topinkách.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Okurku nakrájíme nadrobno (nebo nastrouháme a poté pokrájíme). Lososa nakrájíme na malé kostičky. Krok 2: V misce smícháme lososa, okurku, hořčici, šťávu z limetky, sůl, pepř a olej. Vše dobře promícháme a dáme do lednice alespoň na půl hodinu vychladit. Krok 3: Tatarák podáváme s osolenými topinkami potřenými česnekem.

TIP: Jak udělat topinky nasucho?

Zveřejněno 23. 5. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Domácí tatarák z lososa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kRDr6

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Domácí tatarák z lososa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kRDr6

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
losos, okurka salátová, limetka, hořčice francouzská, olej olivový extra virgin, sůl, pepř mletý, topinka

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu