Tatarák z lososa - nejlepší předkrm

Ryby Doba přípravy: 20 min. 0 názorů

Ryby Doba přípravy: 20 min. 0 názorů

Suroviny 2 porce

losos 200 g (dá se nahradit pstruhem lososovitým)
šalotka 1ks
červená chilli paprička 1ks
citron 0,5 ks
wasabi 2 lžičky
sojová omáčka 1 lžíce
zakysaná smetana 1 lžíce
chilli omáčka 1 lžička
italské koření 2 špetky
sůl 1 špetka
pepř mletý 1 špetka
toust 4 ks

Postup přípravy receptu

  1. Sloupneme kůži z lososa. Rybu nasekáme na drobné kousky (nebo utřeme nožem). Nasypeme do misky a k tomu na drobno nakrájíme šalotku a chilli papričku. Pak přidáme i ostatní suroviny, kromě toustu a vymačkáme citron. Vše pořádné promícháme a smíchaný tatarák vložíme na chvíli do lednice.

  2. Upečeme si tousty, ty pak šikmo rozkrojíme na trojúhelníky.

  3. Tatarák servírujeme pomocí tvořítka nebo jen tak od ruky, vedle položíme tousty a hotovo. Kdo chce, může na dekoraci použít čerstvé bylinky jako pažitku, bazalku apod.

Poznámka od kuchařky

Podívejte se na blog a inspirujte se http://www.lifeasmagic.com

Komentáře k receptu Tatarák z lososa - nejlepší předkrm

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: předkrm z lososa predkrmy z lososa lososovitých tatarák losos jako předkrm nej recepty tatarák z lososa chřestový tatarák tataráček z lososa předkrmy s lososa tatarák z lososa tatarák cuketa, sojova omáčka, citron predkrmy s lososem tatarak z lososa se zakysanou smetanou předkrm losos tatarák z lososa s kapary lžička na předkrm tatarák z lososa recept s s olivami překrm losos tatarák z lososa s wasabi losos předkrmy tatarsky s lososem