Marinovaný losos s rajčaty a avokádem
Osvěžující občerstvení v podobě marinovaného lososa s avokádem připravíte za chvilku a stane se báječným doplňkem vašeho slavnostního stolu. Stačí jen přidat dokřupava opečený toustík a krásný předkrm je hotov.
Postup přípravy
Krok 1: Lososa, avokádo, rajče a cibuli nakrájíme na malé kostičky.
Krok 2: Vymačkáme citron a limetky. Směs s lososem osolíme a zalijeme šťávou. Miska musí být skleněná, ne kovová.
Krok 3: Směs hodinu marinujeme. Poté přidáme chilli omáčku a dochutíme.
Krok 4: Porce podáváme s opečeným toustem a malou kupičkou tatarské omáčky zdobené koprem.
Zveřejněno 24. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaný losos s rajčaty a avokádem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zp97Z
Moje poznámka
Marinovaný losos s rajčaty a avokádem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zp97Z
Nejnovější recepty
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno před 11 hodinami
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno 13. 7. 2025 14:23:11
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Grilované maso v černém pivu
Přidáno 12. 7. 2025 18:29:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč výborný
Ennia před 1 hodinou
Hovězí na divoko pro pamětníky
wolfboss před 2 hodinami
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Dasaja před 4 hodinami
Květák pečený v sýrové strouhance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 5 hodinami
Brokolicový nákyp
Helen.salemiynah před 5 hodinami
Jablíčková rychlovka
Fitulka před 6 hodinami
Fazolová polévka s uzeným masem
Kajkajak před 6 hodinami
Perník z cukety
Pechova.veronika84 před 7 hodinami
Linecká kolečka III.
Panova před 7 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
Lennulinka před 7 hodinami
Suroviny:
losos,
avokádo,
cibule červená,
omáčka chilli sladká,
rajče,
limetka,
citron,
sůl,
tatarská omáčka,
kopr
Komentáře (2)