Grilovací marináda s polotmavým pivem
Grilování patří k létu stejně jako bazén či zmrzlina. V tomto receptu najdete inspiraci na marinádu, do které naložíme vepřové plátky. Do směsi z piva, cibule, koření a dochucujicích omáček naložíme maso alespoň na dva dny před grilováním.
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 6. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYD0l
Moje poznámka
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYD0l
Nejnovější recepty
Placičky z podmáslí
Přidáno před 3 hodinami
Karpatské lečo
Přidáno před 4 hodinami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 6 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 8 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 9 hodinami
Hrnková cuketová bábovka
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchané čokoládové muffiny
Lucie1001 před 12 minutami
Zeleninový bulgur
Lucie1001 před 15 minutami
Cuketová buchta
miryg13 před 1 hodinou
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
ErikaU před 3 hodinami
Bleskové rohlíky
Lidusenkaf před 3 hodinami
Kynutý meruňkový táč
Rapljan před 3 hodinami
Drožďovo-cuketová polévka s nočky
TondaJ před 3 hodinami
Polévka z lišek
xSarka před 4 hodinami
Česnekové bagety
Bretik před 4 hodinami
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
pivo polotmavé,
koření česnekové kotlety,
paprika sušená sladká,
rajče sušené
Komentáře (1)