Tarhoňa s restovanou zeleninou
Tarhoňa, tradiční těstovina oblíbená ve střední Evropě, tvoří skvělý základ pro rychlý a výživný oběd. V této verzi se snoubí s barevnou restovanou zeleninou, čímž vzniká lehké, ale syté jídlo, které potěší nejen vegetariány.
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 7. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n582R
Moje poznámka
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n582R
Nejnovější recepty
Kuřecí prsa na nektarinkách podle Romana Pauluse
Přidáno před 7 hodinami
Piškotové řezy s pudinkovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 16 hodinami
Domácí Mila oplatky
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce z fazolek s paprikou a hráškem
Přidáno 26. 7. 2025 18:15:55
Švestkové chutney
Přidáno 26. 7. 2025 14:02:02
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno 26. 7. 2025 06:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka z mléka
LusiPa před 6 hodinami
Rybízová marmeláda do 10 minut
8181bartova před 6 hodinami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 7 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Kajkajak před 8 hodinami
Zapečený hermelínový chleba z horkovzdušné fritézy
tara23 před 8 hodinami
Topinky se salámovou směsí
jurcova1990 před 8 hodinami
Těstovinový salát se sušenými rajčaty, chorizem a bazalkou
Jan Nemec před 9 hodinami
Krkovička z trouby
EvaEvaEva před 9 hodinami
Voňavý bylinkový králík s bílým vínkem
Jan Nemec před 9 hodinami
Suroviny:
těstoviny tarhoňa,
vývar masový,
olej olivový,
olej arašídový,
mrkev,
petržel,
cibule červená,
cuketa,
pórek,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
nať cibulová,
nať petrželová
Komentáře (1)