Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 655 kJ / 635 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,63 g |
Tuky | 4,77 g |
Vláknina | 14,98 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,82 g |
Sůl | 4,26 g |
Sacharidy | 119,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tarhoňa se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VMkv
Moje poznámka
Tarhoňa se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VMkv
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 9 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 15 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 16 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 4 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 5 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 6 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 6 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 7 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 8 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 11 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 11 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 11 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 11 hodinami
Tématické fráze:
tarhoňa recepty,
tarhoňa se zeleninou,
tarhoňa příprava,
tarhoňa recept,
zeleninová tarhoňa,
příprava tarhoni,
recepty z tarhoni,
recepty s tarhoňou,
recepty z tarhoňa,
tarhhona recepty,
recept z tarhoni,
recepty ze zeleniny,
recepty tarhońa,
příprava tarhoňa,
příprava tarhoňa,
zeleninove recepty,
cuketové rizoto z restovené tarhoně,
tarhona s mořskými plody,
přprava torhon,
targoňa recept
Suroviny:
těstoviny tarhoňa,
cibule,
olej,
celer řapíkatý,
paprika čerstvá červená,
rajče,
omáčka sojová,
koření,
vývar
Komentáře (2)