Lečo podle Jožky Černého
Lečo patří mezi sezónní pokrmy, které mají na našich stolech své stálé místo. Letní úrodu paprik a rajčat zpracujeme do výtečného oběda, ve kterém nechybí také slanina, klobása a vejce. Připravte si s námi oblíbené lečo podle Jožky Černého.
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 7. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lečo podle Jožky Černého
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4x4l6
Moje poznámka
Lečo podle Jožky Černého
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4x4l6
Nejnovější recepty
Švestkové chutney
Přidáno před 42 minutami
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno před 8 hodinami
Okurková limonáda
Přidáno před 9 hodinami
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno 25. 7. 2025 13:00:02
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno 24. 7. 2025 18:15:02
Sendvič „Vegetariánská bomba“
Přidáno 24. 7. 2025 16:04:57
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Niva v bramboráku
kimlo před 1 hodinou
Plovdivské maso
poirotka před 2 hodinami
Nejlepší bublanina
skapaju před 3 hodinami
Pekingská polévka
Rasice před 3 hodinami
Zapečené brambory s masem a se smetanou
paprika1000 před 3 hodinami
Babiččina kulajda
Ivyjg před 3 hodinami
Rychlá meruňková buchta
Listicka129 před 4 hodinami
Cukeťák na plechu
kaci.h@seznam.cz před 4 hodinami
Sýrová omáčka
_martakrizk8_ před 4 hodinami
Plecko ve slaninové omáčce
suneno před 4 hodinami
Suroviny:
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá červená,
sádlo,
slanina,
klobása,
cibule,
rajče,
vejce,
sůl,
koření polévkové
Komentáře (1)