Lečo podle Jožky Černého
Lečo patří mezi sezónní pokrmy, které mají na našich stolech své stálé místo. Letní úrodu paprik a rajčat zpracujeme do výtečného oběda, ve kterém nechybí také slanina, klobása a vejce. Připravte si s námi oblíbené lečo podle Jožky Černého.
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 7. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lečo podle Jožky Černého
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4x4l6
Moje poznámka
Lečo podle Jožky Černého
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4x4l6
Nejnovější recepty
Domácí Mila oplatky
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce z fazolek s paprikou a hráškem
Přidáno před 13 hodinami
Švestkové chutney
Přidáno před 17 hodinami
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno 26. 7. 2025 06:00:02
Okurková limonáda
Přidáno 26. 7. 2025 05:01:02
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno 25. 7. 2025 13:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasické české rohlíky
petr.matej před 14 minutami
Klasické palačinky
jtrecepty před 28 minutami
Cuketový perník
Kava 2 před 1 hodinou
Buřty na pivě s kečupem
Iwana666 před 1 hodinou
Skvělé domácí okurkové řezy
Kopici před 11 hodinami
Lilek s rajčaty a sýrem
pekarnik před 13 hodinami
Plněné papriky s rajskou omáčkou
bioubi před 14 hodinami
Borůvkové řezy
Luciksch před 14 hodinami
Vepřové pikantní nudličky na smetaně s pórkem
Formanova před 14 hodinami
Domácí kmínový chleba
Jurasekjurasek před 15 hodinami
Suroviny:
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá červená,
sádlo,
slanina,
klobása,
cibule,
rajče,
vejce,
sůl,
koření polévkové
Komentáře (1)