Lečo podle Jožky Černého
Lečo patří mezi sezónní pokrmy, které mají na našich stolech své stálé místo. Letní úrodu paprik a rajčat zpracujeme do výtečného oběda, ve kterém nechybí také slanina, klobása a vejce. Připravte si s námi oblíbené lečo podle Jožky Černého.
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 7. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lečo podle Jožky Černého
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4x4l6
Moje poznámka
Lečo podle Jožky Černého
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4x4l6
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s kuřecím mletým masem
Přidáno před 2 hodinami
Bublanina s vínem
Přidáno před 7 hodinami
Lotus cupcakes
Přidáno před 11 hodinami
Gulášová polévka s mletým masem
Přidáno před 19 hodinami
Cizrna na italský způsob
Přidáno 9. 9. 2025 15:02:02
Křehký koláč s hroznovým vínem
Přidáno 9. 9. 2025 12:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Papriková bramboračka s řapíkatým celerem
KatkaCechova před 25 minutami
Pečená švestková povidla
Kdyzjehlad před 33 minutami
Rajčatový salát pochoutkový
Ajka2020 před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Katka2 před 1 hodinou
Hráškový krém
Aknytsirk před 1 hodinou
Lečo se smaženými vejci
kimlo před 2 hodinami
Francouzský hruškový koláč
Listicka129 před 3 hodinami
Krémová polévka pórková s brambory
steena938 před 3 hodinami
Chlebová polévka se slaninou
Kajkajak před 3 hodinami
Kynuté buchty
Ashelin před 3 hodinami
Suroviny:
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá červená,
sádlo,
slanina,
klobása,
cibule,
rajče,
vejce,
sůl,
koření polévkové
Komentáře (1)