Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hruškové lívanečky

Hruškové lívance představují skvělý způsob, jak využít sezónní ovoce v nadýchaném těstíčku. Díky hruškám jsou vláčné, jemně sladké a příjemně ovocné - ideální pro sladkou snídani i odpolední mlsání.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

20 min (10 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Hrušky oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Přidáme ostatní suroviny a vše společně důkladně promícháme. Krok 2: V pánvičce na trošce rozpáleného oleje, nebo v lívanečníku, smažíme lívance. Krok 3: Hotové lívanečky ozdobíme šlehačkou, marmeládou nebo podle chuti.

TIP: Jaké jsou nejlepší polevy a náplně na lívance?

Zveřejněno 27. 8. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hruškové lívanečky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R6kkO

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hruškové lívanečky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R6kkO

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
hruška, mouka polohrubá, vejce, cukr, mléko, kypřící prášek, olej, šlehačka, marmeláda

Přidat fotografie receptu