Houbičky nakyselo
Houby nakyselo patří mezi klasické způsoby, jak si uchovat chuť lesa i na zimu. V kombinaci s octovým nálevem, kořením a jemnou sladkostí získávají nezaměnitelnou chuť, která skvěle doplní nejen maso, ale i uzeniny.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbičky nakyselo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYB0Q
Moje poznámka
Houbičky nakyselo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYB0Q
Nejnovější recepty
Drůbeží sekaná pro nízkosacharidovou stravu
Přidáno před 2 hodinami
Diabetická snídaně plná potřebných bílkovin
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí supreme se žampionovou omáčkou podle Mirka Kaliny
Přidáno před 4 hodinami
Salát z červené řepy, okurek, fazolí a cibule
Přidáno před 4 hodinami
Krém z brambor, mrkve a pórku
Přidáno před 13 hodinami
Kuře na zelí a anglické slanině
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí rybí salát s Moravankou
kimlo před 1 hodinou
Třená buchta
Mbabi před 1 hodinou
Katův šleh po mém
pazdera.jaroslav70 před 3 hodinami
Domácí chléb z trouby
magdalenka před 4 hodinami
Ledvinky dušené
Fred2 před 4 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
brtna před 12 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
Jan Nemec před 14 hodinami
Gulášová polévka z hlívy ústřičné a kořenové zeleniny
brtna před 15 hodinami
Rýže s domácí vepřovkou na srbský způsob
Sahula před 16 hodinami
Tarhoňoto na srbský způsob
Sahula před 16 hodinami
Suroviny:
houby,
semínka hořčičná,
bobkový list,
koření nové koření,
voda,
ocet,
cukr krupice,
pepř,
sůl
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.