Houbičky nakyselo
Houby nakyselo patří mezi klasické způsoby, jak si uchovat chuť lesa i na zimu. V kombinaci s octovým nálevem, kořením a jemnou sladkostí získávají nezaměnitelnou chuť, která skvěle doplní nejen maso, ale i uzeniny.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbičky nakyselo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYB0Q
Moje poznámka
Houbičky nakyselo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYB0Q
Nejnovější recepty
Guláš z václavek
Přidáno před 1 hodinou
Houbičky nakyselo
Přidáno před 3 hodinami
Králičí ledvinky v rozmarýnovo-smetanové omáčce
Přidáno před 6 hodinami
Srnčí na víně s liškami
Přidáno před 7 hodinami
Frgál se švestkami
Přidáno před 16 hodinami
Celerová pomazánka
Přidáno 4. 10. 2025 12:25:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kmínový chleba
Montecarlo před 30 minutami
Bramborák s masovou směsí
JanaPav před 1 hodinou
Frgál se švestkami
jalamo před 1 hodinou
Hrnková buchta s tvarohem
Barunka1 před 1 hodinou
Guláš z vepřového masa s bramborami a houbami
hhoumrr99 před 1 hodinou
Rýžový nákyp
BobBeesheq před 2 hodinami
Rychlé muffiny s kousky čokolády
Dominaj před 2 hodinami
České kynuté buchty
Kakoska před 2 hodinami
Rohlíkové knedlíky
Zuzana61 před 2 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Lida25 před 2 hodinami
Suroviny:
houby,
semínka hořčičná,
bobkový list,
koření nové koření,
voda,
ocet,
cukr krupice,
pepř,
sůl
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.