Tousty se smaženicí z pýchavky
Houbaření je českým národním sportem. Když se vám podaří nalézt pýchavku, neváhejte ji vzít s sebou. Připravit z ní můžete třeba skvělou smaženici. Tu servírujte na opečených toustech se zeleninovou posypkou.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tousty se smaženicí z pýchavky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrznG
Moje poznámka
Tousty se smaženicí z pýchavky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrznG
Nejnovější recepty
Hovězí roštěná po znojemsku podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 1 hodinou
Bramborová polévka s růžičkovou kapustou a lesními houbami
Přidáno před 1 hodinou
Kakaové muffiny s tvarohem
Přidáno před 9 hodinami
Babiččina hrachová šouletová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Losos pečený v listovém těstě
Přidáno před 15 hodinami
Arašídové kytičky
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dušené hovězí s mrkví a fazolkami
SimonkaMona před 5 minutami
Květák smažený v troubě
Milerka před 23 minutami
Zázvorový chlebíček
Dajda před 52 minutami
Kuře na tymiánu
michaelatomastikova999 před 57 minutami
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
janhanka před 2 hodinami
Sachr dort z jablek
Mafia před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
SkibidiToilet1234 před 3 hodinami
Žemlovka s jablky a tvarohem
Ryngle před 3 hodinami
Pečená kačena
Kajkajak před 8 hodinami
Mufiny s čokoládou
Soltik před 12 hodinami
Suroviny:
houba pýchavka,
cibule,
máslo,
vejce,
sůl,
pepř mletý,
kmín drcený,
veka,
pórek,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá červená,
česnek
Komentáře (1)