Králík s cibulovou omáčkou
Králičí maso je jemné a s nízkým obsahem tuku. Proto je dobré jej před pečením důkladně prošpikovat, aby se v troubě nevysušilo. Díky cibuli a podlití vínem získáme základ na skvělou omáčku, kterou na závěr zjemníme troškou smetany.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík s cibulovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k2VM
Moje poznámka
Králík s cibulovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k2VM
Nejnovější recepty
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Mrkvová bábovka
Přidáno před 9 hodinami
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno před 12 hodinami
Směs mořských plodů obalená a smažená
Přidáno před 18 hodinami
Pomazánka ze sýrů a šunky
Přidáno 6. 10. 2025 20:48:13
Křenová pomazánka se sýrem
Přidáno 6. 10. 2025 16:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rakytníkový sirup zastudena
Receptynove před 4 hodinami
Mrkvovo-česneková polévka
Valis před 5 hodinami
Koláč s hruškami
Jessie před 6 hodinami
Pomazánka z vepřového masa
iveta.kroul před 7 hodinami
Pikantní kuřecí maso na zelenině
Danoouch před 7 hodinami
Kuskus s mletým masem
vendycervenkova před 8 hodinami
Květáková polévka s vločkami a čerstvou majoránkou
wimra před 8 hodinami
Výborný rychlý makovec
Kottatko před 9 hodinami
Dušená kapusta na slanině
Mormon před 10 hodinami
Domácí noky zapečené s lososem a špenátem
TondaJ před 11 hodinami
Suroviny:
králík,
králík,
špek,
cibule,
víno bílé,
smetana ke šlehání,
máslo,
mouka hladká,
hořčice plnotučná,
olej,
tymián sušený,
sůl
Komentáře (1)