Hovězí maso na pivě
Výborné hovězí na pivě připravte třeba k nedělnímu obědu. Maso je dokonale šťavnaté a omáčka s pivem mu dává skvělou chuť. Podávejte ho třeba s bramborovou kaší a na závěr ozdobte uzeninou orestovanou na cibulce.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí maso na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n57LE
Moje poznámka
Hovězí maso na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n57LE
Nejnovější recepty
Jemné marokánky
Přidáno před 58 minutami
Mandlové laskonky
Přidáno před 1 hodinou
Tuňákový tatarák s avokádovým pyré podle Marka Raditsche
Přidáno před 6 hodinami
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 7 hodinami
Jablečné koláčky z listového těsta
Přidáno před 8 hodinami
Špaldové rohlíčky
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Denade před 1 hodinou
Kuřecí supreme se žampionovou omáčkou podle Mirka Kaliny
frimlik před 1 hodinou
Polévka s červenou čočkou a mrkví
Pavel-Buco-Harwy před 1 hodinou
Kuřecí pikantní směs
Ajkad před 1 hodinou
Rychlé a chutné hrnkové sušenky
Irena1984 před 1 hodinou
Štrachanda z Plzeňska
Danulka52 před 2 hodinami
Bramborový kotlík s mletým masem a špenátem
Sapasapa před 2 hodinami
Kapusta zapečená s uzeným a bulgurem
Sapasapa před 2 hodinami
Vánočka II
boomgo před 2 hodinami
Kuře na kari s jablky
Kody74 před 2 hodinami
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
sádlo,
vývar masový,
pivo světlé,
mouka hladká,
párky,
koření nové koření,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (3)