Hovězí na pivě
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 367 kJ / 805 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,48 g |
Tuky | 84,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 6,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 10. 2015 14:37
18. 9. 2011 16:43
11. 10. 2009 10:39
Pivo jsem přilévala postupně, po malých částech a střídavě s vodou - musela jsem sice jídlo víc hlídat a častěji míchat, ale ve finále nebylo potřeba vůbec zahušťovat - a to mě vždycky potěší, když se maso obejde bez mouky...
Měla bys, Hanulko, slyšet mého manžela při jídle... Padala slova jako "dokonalý", "neuvěřitelný" apod.
Přidávám fotky... a děkuji.
13. 5. 2009 10:12
9. 5. 2009 05:54
8. 5. 2009 20:50
8. 5. 2009 20:38
8. 5. 2009 17:58
8. 5. 2009 13:11
Hezky nafocený postup.
Bodík letí do Orlických hor.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 7 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 20 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 23 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 18 minutami
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 48 minutami
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 1 hodinou
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 2 hodinami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 2 hodinami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 3 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 3 hodinami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 3 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Gastro glosa: Zavřené obchody o Velikonocích nemá smysl řešit. Žádný potravinový armagedon se nekoná
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak na dokonalého beránka? Nejdůležitější je mít správnou formu, v níž se dobře propeče a snadno vyklopí
Další recepty
Tématické fráze: hovězí na pivě hovězí na pivu hovězí maso na pivě hovězí ragů na pivě hovězí na černém pivu hovězí maso na pivu hovězi napivě hovezi nan pive hovezi ragu na pivu hovězí na černém pivě hovězí plátky na pivě hovězí ragu na černém pivu hovězí ragů na černém pivě hovezi zadni na pivu hovězi na pivo hovězí v pivu receprty hovězí na piv maso na pivě hovězí guláš na pivě
Suroviny: hovězí zadní, špek, cibule, pivo světlé, mouka, hořčice, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, jalovec, sůl, jíška
Hovězí na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1gY
9 názorů