Hovězí krk pečený na česneku
Pečený hovězí krk na česneku se šťouchanými bramborami a plněnými bramborovými knedlíky je skvělý tip na víkendový oběd. Omáčka na slaninovém základu maso skvěle doplňuje. Podle chuti můžete pokrm doplnit kysaným zelím či dušeným špenátem.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí krk pečený na česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kr9AJ
Moje poznámka
Hovězí krk pečený na česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kr9AJ
Nejnovější recepty
Panenka na zeleném pepři
Přidáno před 1 hodinou
Hospodský guláš podle ČSN
Přidáno před 4 hodinami
Hovězí krk pečený na česneku
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové kostky s růžičkovou kapustou
Přidáno před 14 hodinami
Jablíčka z listového těsta s plátky jablek
Přidáno před 15 hodinami
Linecký koláč s jablky a mrkví
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzský toust (toast)
DemonzPrahy před 42 minutami
Mleté maso s kapustou a rýží
Diesel před 3 hodinami
Kuřecí nudličky s rajčaty a smetanou
Pep.e před 4 hodinami
Domácí paštika z kuřecích jater
JanaDordov před 6 hodinami
Francouzské palačinky
káťa před 12 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
jabarka před 13 hodinami
Krémová květáková polévka
zdenioka před 13 hodinami
Jablkové řezy s ořechy a čokopolevou
káťa před 13 hodinami
Hlávkové zelí s cuketou a vepřová plec na jablkách
Sahula před 14 hodinami
Suroviny:
krk hovězí,
cibule,
česnek,
protlak rajčatový,
slanina,
sůl,
pepř mletý,
olej,
voda,
mouka hladká
Komentáře (2)