Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí krk špikovaný slaninou a česnekem

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 270 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 240 min

270 min (30 min příprava + 240 min tepelná úprava)

16. 1. 2023 21:04

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 797 kJ / 2 819 kcal
Bílkoviny24,73 g
Tuky268,74 g
Vláknina35,05 g
Cholesterol 224 mg
Sodík 4,89 g
Sůl12,10 g
Sacharidy70,23 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokrm můžeme připravit i v papiňáku. Po orestování cibule, česneku a masa podlijeme 350 ml vývaru a doby varu pod tlakem slabým varem dusíme 45 minut.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

20. 1. 2023 19:29

Marie Svarcova: Maruško,moc Ti děkuji:-8:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

18. 1. 2023 08:19

:-)<3:yes::yes:Krásná práce , moc se mi líbí :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Suroviny: krk hovězí, slanina, česnek, cibule, mrkev, vývar masový, sádlo, pepř mletý, sůl

TopRecepty.cz

Hovězí krk špikovaný slaninou a česnekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gJ5o9