Husí játra s jablky
Vnitřnosti bývají v kuchyni často opomíjené, přitom správně připravená játra patří k opravdovým delikatesám. Smažená husí játra jsou krásně jemná a perfektně je doplní zlatavá cibulka a dušená jablka s vínem.
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Husí játra s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYEEj
Moje poznámka
Husí játra s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYEEj
Nejnovější recepty
Bramborový gratin s dýní
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové v arašídové omáčce
Přidáno před 2 hodinami
Vepřová roláda plněná houbami
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené brambory s krkovičkou a zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Opečená vinná klobása
Přidáno před 6 hodinami
Pórkový krém
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s jablečnou nádivkou
Kristinaaa před 1 hodinou
Kuskus - základní příprava
Maestra před 1 hodinou
Americké čokoládové cookies
Ajda007 před 2 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
Dana123 před 2 hodinami
Knedlíky se slaninou
Wikki před 2 hodinami
Zavářka do polévky - žížalky vnučky Verunky
Surmei před 3 hodinami
Rajská polévka III
malaneta před 3 hodinami
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
arabam před 4 hodinami
Kuřecí křidýlka podle Viktora Preisse
magdalenka před 4 hodinami
Bramborový tatarák
magdalenka před 5 hodinami
Suroviny:
játra husí,
jablko,
cibule,
mouka hladká,
víno bílé,
olej,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
petrželka
Komentáře (1)