Falešná husí játra II
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 315 kJ / 1 031 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,72 g |
Tuky | 55,24 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 3,52 g |
Sodík | 753 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 14,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Recept som kedysi opísala z novín, u nás je v obľube ako súčasť studeného pohostenia. Je to dosť rozšírený recept, ale nakoľko som ho tu nenašla, pridávam.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 3. 2017 08:22
![:-8 :-8](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/9.png)
12. 3. 2017 04:07
A co se týká těch nesmyslů ve starších receptech, tak si nefandi, že jsou jen u rcp ve slovenštině. Našla jsem i u sebe a dokonce i přejmenovaný recept, a také úplně přepsaný. Vůbec se to nepodobalo mému stylu psaní rcptů. Zírala jsem na to jak čerstvě vyoraná myš a nemohla jsem uvěřit. A jen jsem doufala, že to nikdo nevařil. Jednalo se o rybí polévku, kde původně bylo celer, mrkev a petržel v poměru 3:2:1 a v přepisu 3 celery, 2 mrkve a 1 petržel. Nakonec jsem se jen musela smát při představě použitých 3 celerů velkých jak hlava, takže minim. 3 kg!!!
10. 3. 2017 21:32
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
10. 3. 2017 19:02
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
10. 3. 2017 15:50
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
10. 3. 2017 08:14
Ďakujem za upozornenie, zdravím!
10. 3. 2017 01:49
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
9. 3. 2017 20:32
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
9. 3. 2017 20:11
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
10. 10. 2015 13:47
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-* :-*](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/19.png)
9. 10. 2015 13:05
Znovu se chystám na zde tuto maškrtu a vidím vaši otázku.
Je slušné odpovídat celou větou, ale když tak učiním, mohl bych být za sprosťáka
![:-8 :-8](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/9.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
Odpovídám tedy neslušně: Ano.
![:-* :-*](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/19.png)
27. 5. 2015 12:20
17. 5. 2015 22:02
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
17. 5. 2015 21:40
Prve jsem pekl při vyšší teplotě (podle odkazu chalupnice
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-// :-//](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/8.png)
Teď jsem dal na vás a zapekl při 150°C a dopékal při 125°C (celkem asi hodinu), + 20´ ve vypnuté troubě. Vo vnútri to malo 80°C a krááásně narůžovělou barvu a konzistenci jako máááslo
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
Falešná játra jsem podával stylově s falešnými brusinkami a pravou, nefalšovanou Mostardou z třešní. Moc jsme si pochutnali... Opravdu, vážně, fakt!
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
Asi čtvrtinu jater jsem nemlel, ale pouze nahrubo posekal.
(výměna obrázku)
17. 5. 2015 20:10
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Losos se zeleninou v papilotě
Přidáno před 14 hodinami
Mirabelková marmeláda z varného mixéru
Přidáno před 14 hodinami
Bramborový koláč z pánve
Přidáno před 16 hodinami
Vepřová libečková polévka
Přidáno před 17 hodinami
Lilek s fazolkami a rajčátky
Přidáno před 20 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Cukeťák II
kittygamer uvařila před 5 hodinami
Cuketové Míša řezy
zdenatumova@email.cz uvařila před 6 hodinami
Pasta s krevetami, česnekem a rajčaty
Mirkaduskova uvařila před 6 hodinami
Pečená rajčata ve vlastní šťávě
Mikik uvařila před 6 hodinami
Uzená kuřecí stehna na červené cibuli se žampiony
skopek uvařila před 7 hodinami
Sušenky z ovesných a pšeničných vloček
speedfilip uvařila před 8 hodinami
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
mares-mikulas uvařil před 9 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Lunka uvařila před 10 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
Czaryfuk uvařila před 10 hodinami
Lívance II.
kachlicka77 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Další recepty
Tématické fráze: falešná husí játra husí játra falešné husí játra husí játra recept kachní játra v sádle husí játra v sádle falešná husí paštika pečená kachní játra husí játra recepty falešné kachní játra kachní sádlo husí sádlo s játry falešná kachní játra recept na husí játra husí speciality husí játra se sádlem husa recepty pomalé pečení husí sádlo husi jatra cena lokše s husími játry recept
Suroviny: játra kuřecí, vejce, šlehačka, sádlo vepřové, sůl, koření, sádlo, strouhanka
Falešná husí játra II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y6Vn
39 názorů