Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota4 329 kJ / 1 035 kcal
Bílkoviny118,74 g
Tuky55,59 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol3 522 mg
Sodík753 mg
Sůl1,74 g
Sacharidy14,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Recept som kedysi opísala z novín, u nás je v obľube ako súčasť studeného pohostenia. Je to dosť rozšírený recept, ale nakoľko som ho tu nenašla, pridávam.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

magdalenka

12. 3. 2017 08:22

Nadja: :-8

Nadja

12. 3. 2017 04:07

magdalenka: Magdi, moc děkuji za vysvětlení.
A co se týká těch nesmyslů ve starších receptech, tak si nefandi, že jsou jen u rcp ve slovenštině. Našla jsem i u sebe a dokonce i přejmenovaný recept, a také úplně přepsaný. Vůbec se to nepodobalo mému stylu psaní rcptů. Zírala jsem na to jak čerstvě vyoraná myš a nemohla jsem uvěřit. A jen jsem doufala, že to nikdo nevařil. Jednalo se o rybí polévku, kde původně bylo celer, mrkev a petržel v poměru 3:2:1 a v přepisu 3 celery, 2 mrkve a 1 petržel. Nakonec jsem se jen musela smát při představě použitých 3 celerů velkých jak hlava, takže minim. 3 kg!!!

tejaja

10. 3. 2017 21:32

magdalenka: :-D:-D Aj ja, a čo je horšie, našla som recept, kde boli zlé suroviny a gramáže...hľadala som vo svojich zošitoch a opravovala. Keby to bol niekto upiekol, tak pohroma. Ale čo narobíme...;-)

magdalenka

10. 3. 2017 19:02

tejaja: ja som objavila okrem prekladania názvov aj úplné nezmysly, úpravy receptu...:-D aj v tomto receptu si "prekladateľ" pridal sádlo na smažení...:-D

tejaja

10. 3. 2017 15:50

magdalenka: Recept je staršieho dáta, zmätky vznikli pri prechode na nový desing. Aj ja som mala v receptoch chyby, priebežne opravujem, keď na ne narazím. ;-)

magdalenka

10. 3. 2017 08:14

Nadja: Nadenka, to "sádlo na smažení " tam pôvodne nebolo, nič sa nesmaží, hneď to opravím. Pôvodne boli suroviny písané po slovensky, niekto to prepisoval do češtiny a robil takéto "úpravy". Už som to zbadala pri viacerých svojich receptoch (aj nezmysly), odvtedy suroviny píšem po česky.
Ďakujem za upozornenie, zdravím!

Nadja

10. 3. 2017 01:49

;-) Magdi, v surovinách je sádlo na smažení - ale nenacházím nic, co by se mělo smažit - neměla by tam být třeba cibulka?

magdalenka

9. 3. 2017 20:32

bohdana: ja viem...:-K

bohdana

9. 3. 2017 20:11

:yes:.Paštička je vyborna.:-K:yes:

vybusna

10. 10. 2015 13:47

casino: niekolkokrat som si musela precitat, kym mi to doslo....;-):-*

casino

9. 10. 2015 13:05

vybusna:
Znovu se chystám na zde tuto maškrtu a vidím vaši otázku.
Je slušné odpovídat celou větou, ale když tak učiním, mohl bych být za sprosťáka:-8;-)
Odpovídám tedy neslušně: Ano.:-*

vybusna

27. 5. 2015 12:20

casino: casino prosim Vas, keby ste ten platok na taniery postavil, stal by tak, ako ten Mircin na uvodnom fote????

magdalenka

17. 5. 2015 22:02

casino:keby tu bola ikonka "srdiečko", tak vám ho pošlem, keďže nie je - tak len :-K!

casino

17. 5. 2015 21:40

magdalenka:
Prve jsem pekl při vyšší teplotě (podle odkazu chalupnice:-) vybusna: ) a bylo to poněkud cítit "spáleným" tukem:-//
Teď jsem dal na vás a zapekl při 150°C a dopékal při 125°C (celkem asi hodinu), + 20´ ve vypnuté troubě. Vo vnútri to malo 80°C a krááásně narůžovělou barvu a konzistenci jako máááslo:yes::yes::yes:
Falešná játra jsem podával stylově s falešnými brusinkami a pravou, nefalšovanou Mostardou z třešní. Moc jsme si pochutnali... Opravdu, vážně, fakt!:-))
Asi čtvrtinu jater jsem nemlel, ale pouze nahrubo posekal.
(výměna obrázku)

magdalenka

17. 5. 2015 20:10

casino: Naozaj som poctená vašou správou aj hodnotením. Veľká vďaka za dôveru, vyskúšanie receptu aj odozvu.:-K Zdravím pani manželku aj Makronky.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: falešná husí játra husí játra falešné husí játra husí játra recept kachní játra v sádle husí játra v sádle falešná husí paštika pečená kachní játra husí játra recepty falešné kachní játra kachní sádlo husí sádlo s játry falešná kachní játra recept na husí játra husí speciality husí játra se sádlem husa recepty pomalé pečení husí sádlo husi jatra cena lokše s husími játry recept

Suroviny: játra kuřecí, vejce, šlehačka, sádlo vepřové, sůl, koření, sádlo, strouhanka

TopRecepty.cz

Falešná husí játra II

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y6Vn