Husí játra na minutku

Anna Kocikova Kuchařka: Anna Kocikova

Doba přípravy: 15 min. 2 porce Pokrmy z vnitřností 5 názorů

Suroviny

400 g husích jater
1 lžička mletého zázvoru
4 lžičky mletého sušeného česneku
hladká mouka na obalení
olej s máslem na smažení (cca 3 lžíce oleje +2 cm široký plátek másla)
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Játra opláchneme, osušíme a všechny kousky podélně rozřízneme.

  2. Poté je osolíme, okořeníme zázvorem a česnekem a obalíme v mouce.
    Pozvolna smažíme v rozehřátém tuku 4 minuty z každé strany.

  3. Vhodná příloha: šťouchané brambory, bramborová kaše, pečivo.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 15 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Husí játra na minutku

Tématické fráze: husí játra jako minutka husí játra recept top recepty husi jatra husí játra recepty husí játra

Zapomněl/a jsem heslo