Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí polévka s jikrami

Snadná rybí polévka ze zbylých kousků ryb vás v sychravém počasí krásně zahřeje. Na přípravu budete potřebovat jen pár základních surovin a trochu času, ale určitě nepodceňte restování zeleniny na másle. Dodá polévce skvělou chuť.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Handour Handour

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Kořenovou zeleninu i cibuli oloupeme a umyjeme. Krok 2: Rybí maso a cibuli povaříme 15 minut ve slané vodě doměkka a scedíme. Maso odložíme bokem. Cibuli vyhodíme. Krok 3: Kořenovou zeleninu nakrájíme nadrobno a osmahneme 5 minut na másle. Zalijeme 1200 ml vývaru z rybího masa a povaříme asi 15 minut do změknutí zeleniny. Přidáme nakrájené jikry, hrášek a povaříme 5 minut. Krok 4: Nakonec vložíme do polévky kousky rybího masa a nasekanou petrželku. Krátce prohřejeme a podáváme.

TIP: Oblíbené recepty na polévky, které vás zahřejí

Zveřejněno 14. 12. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Rybí polévka s jikrami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zpY1q

Další recepty

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Rybí polévka s jikrami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zpY1q

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso, voda, zelenina kořenová, cibule, máslo, hrášek mražený, sůl, pepř mletý, petrželka

Přidat fotografie receptu