Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborové placky s listovým špenátem a nivou

Hodnocení receptu je 4,9 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

27. 10. 2009 22:40

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 048 kJ / 2 402 kcal
Bílkoviny99,86 g
Tuky64,24 g
Vláknina43,60 g
Cholesterol 678 mg
Sodík 3,35 g
Sůl8,32 g
Sacharidy338,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

olca spickova olca spickova

5. 6. 2010 21:33

No to vypadá fakt skvěle musím co nejdřív vyzkoušet! :-p:yes:11.

pipre pipre

28. 10. 2009 13:57

Moc zajímavý recept. To by mne nenapadlo a hodně se mi to líbí:yes:6.

Teta Lena

28. 10. 2009 11:41

Elizo výborný nápad.Koukám,že jsme na tom stejně,jak s těma zádama tak se synem.Nejí také všechno a tak jsem ho donutila aby mě pomáhal při vaření.Tak to má na očích a sní co si uvaří.Taky mě vadí když se s něčím patlám a pak odejde od hrnce.:yes:;-):-p

Eliza Eliza

28. 10. 2009 10:47

Magdalenko, mám kromě spousty vystříhaných receptů z nejrůznějších časopisů ještě jeden zdroj inspirace - jídelní lístky (a samozřejmě i návštěva restaurací). Občas se probírám stránkami jako "kam na oběd" "stylové restaurace" apod. a zajímavé jídelníčky si ukládám. V některých jsou poměrně podrobné popisy složení pokrmů, tak už zbývá to nějak dotvořit nebo přetvořit.

Eliza Eliza

28. 10. 2009 10:28

Magdalenko, ano. Recepty mě napadají i v obchodě (tedy s potravinami).
A sýrovo špenátová omáčka je taky dobrý nápad - třeba do palačinek nebo omeletek...:-p

magdalenka magdalenka

28. 10. 2009 10:21

...a ešte som sa chcela spýtať: zadívaš sa na zemiaky a špenát a Nivu, zamyslíš sa a z ničoho nič ťa napadne niečo úplne originálne a nové?
Ja by som asi horko ťažko iba vypotila nejakú syrovo špenátovú omáčku a tým preliala bramboráky...:-S

magdalenka magdalenka

28. 10. 2009 09:19

Súhlasím s tvojím tatkom doslova vo všetkom! +
Želám zlepšenie stavu a hlavne, nebehaj, to sa musí vyležať...žiadne rozchodenie a nezabudni: bolesť je iba príznak, nepodceňuj to!

bara.it bara.it

28. 10. 2009 09:05

Jejda Elizo, tak to se ti povedlo, ja spenat muzu v jakekoli podobe a tenhle vypada fakt skvele.:-Kbodik:yes:

Eliza Eliza

27. 10. 2009 23:49

Janinko, pokud mi to do čtvrtka neustoupí, budu muset na neurologii, protože ;-(;-(, no prostě bolí, nemůžu se hýbat. Třeba mi napíše to, co doporučuješ. Už si to opisuji.
Tak a teď k papání - jaké kuřecí kousky... vařila jsi něco podle mě??? ;-) To bych byla ráda - to asi potěší nejvíc, na tom se, myslím, můžeme shodnout...;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 10. 2009 23:44

Elizo, nevšimla jsem si a tak píšu sem, aby "ty" sis všimla. Nech si napsat Nymesil Tvrdé? měkké? Sakra, taď nevím. Nech si ho napsat, pomůže;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 10. 2009 23:37

Elííí, já tvoje recepty holt miluju!!:-)):-D I ty tvé kuřecí kousky byly super dnes;-):yes::yes:

Lusinda79

27. 10. 2009 23:35

Eli nejhorší na chronické bolesti je, že člověk otupí.Mně se v práci kolegyně ptala jestli náhodou nepiju, protože jsem byla občas mimo bolestí.S tím tatínkem Eli, to znám, moje sestra je politolog a specialista na volební systémy východní Evropy(to zní příšerně...), dokáže to rozebírat hodiny, obvykle vydržím jen já, protože jsem historička(a bohemistka), ale jak usedne k talíři, chválí a to je myslím to, proč vaříme...chceme vyvíjet kreativní činnost s okamžitým výsledkem..a chceme pochvalu.Eli držím palce ať nad bolestí zvítězíš:yes:

Eliza Eliza

27. 10. 2009 23:26

Lusindo, děkuju, jsi miláček, já už ani nevím, jestli dokážu normálně uvažovat, bolest mě otupuje. Ale to sem nepatří...
Takže zkuste bramborák takto upravený, nebo jen s navršeným špenátem a zapečený s nivou, podle mě je to výborná chuťová kombinace.
A Lusi - já nejraději vařím pro mého tátu, který sice věří v moje literární a intelektuální schopnosti, ale když u mě povečeří, vždy pronese: "Já mít tvůj talent, tak se na všechno filmové archivnictví vykašlu a otevřu si bistro..." :-D:-D

Lusinda79

27. 10. 2009 23:14

Eliz věřím, že tohle naštve...můj muž si občas poručí něco a pak sní jednu malou porci a ofrňuje se.To mně pak taky nebaví, nejraději vařím pro svou sestru, ta si jídlo vychutnává a chválí třikrát(před, v průběhu, i po).četla jsem zběžně komentáře a moc s Tebou cítím, já měla chronickou bolest meziobratle a vím, co to obnáší, když usínáš nad ránem vyčerpáním(protože ta bolest ne a ne polevit).Elizo držím pěsti štěstí:-K

Eliza Eliza

27. 10. 2009 23:03

No to můj taky:-), ale syn mě trápí, už nevím, co uvařit, aby se neofrňoval a aspoň něco doma jedl...:-( Když udělám pohanku, tak ji jí jeden den, potom buď nepřijde, nebo nejí nic (nebo vyžere veškeré sýry v lednici). Dnes jsem ho poslala do háje a docela se mi ulevilo... Mám velké bolesti zad, vařím z posledních sil a on se potom ušklíbá.
Doufám, že všem, kteří se rozhodnou uvařit podle mého receptu, bude chutnat tak, jako nám třem - ostatním...;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: špenátové placky bramboráky se špenátem bramborák se špenátem spenat s nivou bramboráčky se špenátem špenátové bramboráky bramborovo špenátové placky špenát s bramborovými plackami bramborák s nivou špenátový bramborák jak uvařit listový špenát něco se špenátem špenátové bramborové placky recept bramborové placky bramborové placičky se špenátem placky z nivy bramboráky s nivou špenát s nivou a bramborem recepty sýrovo špenatova omačka spenat niva

Suroviny: brambory, mouka polohrubá, vejce, česnek, špenát listový, sýr niva, sůl, sádlo

TopRecepty.cz

Bramborové placky s listovým špenátem a nivou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K11r