Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 312 kJ / 2 465 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 150,45 g |
| Tuky | 87,72 g |
| Vláknina | 13,55 g |
| Cholesterol | 525 mg |
| Sodík | 7,45 g |
| Sůl | 17,75 g |
| Sacharidy | 262,50 g |
Postup přípravy
Vložíme do máslem vymazaného hlubšího pekáčku nebo zapékací misky, následně do trouby předehřáté na 230°C a pečeme dozlatova (cca 30 minut).
Zveřejněno 11. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená bílá klobása s těstovinami a nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P7Yy
Moje poznámka
Zapečená bílá klobása s těstovinami a nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P7Yy
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kapr s houbovou omáčkou a kroupovými knedlíky
Přidáno před 11 hodinami
Gothajský salám na způsob utopenců
Přidáno před 12 hodinami
Linecké čokoládové
Přidáno před 12 hodinami
Skořicové s kytičkou
Přidáno před 12 hodinami
Linecké mramorové
Přidáno před 13 hodinami
Miništóly
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lehoučké čokoládové muffiny
Antusa před 8 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
thekumsen před 10 hodinami
Hustý česnekový krém
Danna před 11 hodinami
Vepřový ptáček v rozletu
Slavista62 před 11 hodinami
Milčiny macešky
SimonkaMona před 12 hodinami
Nadýchaná piškotová roláda
Ellisska před 12 hodinami
Jablečný koláč našich babiček
Kebloood před 14 hodinami
Rajská omáčka
Kebloood před 14 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lenny199 před 15 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
essinKa před 15 hodinami
Tématické fráze:
bílá klobása,
bílá klobása recept,
aby jitrnice nepraskla,
zapečená bílá klobása,
těstoviny s nivou,
jak upect jitrnici aby nepraskla,
bílá klobása recepty,
jitrnice aby nepraskla,
pecena jitrnice,
jitrnice nepraskla,
jak upéct jitrnice aby nepraskly,
vinná klobása s těstovinami,
pecene jelito,
jak péct jelito,
zapečená vinná klobása s těstovinami,
pecene jelito,
klobása,
aby jelita nepraskla,
jak pect jelita,
bílé klobásy
Suroviny:
těstoviny,
klobása,
sýr niva,
petrželka hladkolistá,
mléko,
česnek,
pepř mletý,
sůl,
olej
Komentáře (16)
Jo a PŠŠT... Náš mladej vegetarián se neptal, co to jí a sprdnul s rajčatovým salátem slušně velký kousek...